Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Det är så här att jag och min kille har träffats i ett halvår. Vi har haft det väldigt svårt och många stora problem har dykt upp under vår tid tillsammans. Min kille bestämde sig för att ge mig en sista chans efter ett stort bråk som hände sist mellan oss.

Efter bråket blev allting bra, men nu har han förändrats väldigt mycket och han är också medveten om det. Han har sagt att han tröttnat, eftersom vi träffats väldigt ofta och har skickat SMS varje dag till varandra. Han vill inte träffas så ofta och han smsar mig knappt. Han säger att han älskar mig riktigt mycket, eftersom jag är hans första riktiga flickvän.

Kan man tröttna på någon efter 6 månader? // Erika”

Backa och reflektera!


Hej Erika,

det kan sägas att kärleken inte har några gränser och i mångt och mycket kan detta vara sant. Det gäller att ni formar era gränser för vad kärleken är för just er två – utifrån det du berättat så verkar det som att ni setts under en intensiv period, vilket han nu kan känna ha varit för mycket.

Det kan vara bra för både dig och honom att backa ett par steg för att känna efter vad som är rimligt för er båda i hur ofta ni ska ses. En fördel med att inte ses allt för ofta är att ni får möjligheten att känna efter saknaden till varandra och känna att ni har känslor för varandra.

Skulle ni inte känna att ni har några känslor för varandra, så är det bra att ni konstererar detta i ett tidigt skede i er relation, så att både du och han får möjligheten att gå vidare i livet som vänner (om detta är något som ni skulle föredra).

Det kan vara bra för båda parter att ni reflektera och funderar vad som är bra och mindre bra i er relation, så att ni kan fokusera på att förändra och förbättra de delar som ni vill ska bli bättre – oavsett om ni känner att ni vill gå vidare som ett kärlekspar eller som vänner!

Lycka till och många kramar! //Kramar från www.KramaMig.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2014-03-28 klockan 17:52. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter