Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Visa kärlek även i ord
Du kan vara en poet!

Du kan vara en poet!


Att visa sin kärlek till sin älskade partner, kan vara svårt när man inte ses varje dag. Här är ett förslag på ett kärleksbrev som du kan skicka på posten med en romantisk doft eller via mail om du vill vara modern.


”Jag vet att det är svårt
att uttrycka min kärlek på något bra sätt, för att visa känslor med ord är nog bland det svåraste som finns för mig. Jag vet att du är kärleken för mig och känner likadant från din sida. Att visa kärlek genom ett kärleksbrev, där vi inte kan visa vår kroppskommunikation är svårt, men du vet att kärleken från min sida är oerhört stark och du har visat att kärleken är något oerhört vackert.


Det är många som inte trott
på oss och det starka band oss emellan, men vi har ändock visat att kärleken övervinner alla gränser. Vi har kunnat visa att kärleken binder oss samman på ett oerhört vackert och romantiskt sätt och vetskapen om att få möjligheten att dela mitt liv med dig gör mig så oerhört lyckligt.


Det finns ingenting som kan övertyga mig
om att vi inte kommer sitta där tillsammans i gungstolarna på altanen när vi är pensionärer och det finns mycket som gör oss starka tillsammans – den vackraste kärleksdikten får mig att vilja visa och utveckla min kärlek till dig. Min kärleksförklaring till dig är jag och med dig är jag trygg att jag vågar och vill vara mig själv och ingen annan. Vissa tycker att det är svårt att finna kärleken, men för min del har det varit väldigt enkelt – sedan den första gång jag såg dig där vid stranden är som en saga, när du låg där med ditt leende och skrattade med dina vänner. Du låg där så solröd när havets brisande vind rörde om ditt hår, precis som med sagoprinsessan. Kärleken till dig skulle kunna smälta solen och du är min kärlek som jag aldrig glömmer och tillsammans når vi framgångar För mig är du kärleken och ängeln i mitt liv och det finns inga kärleksdikter som kan förändra det, för min kärlek till dig är så stark.


Jag älskar dig, det vet du
och när vi ses igen ska jag visa det på alla de sätt som jag får, precis som när vi sågs sist. Vi ska visa vår äkta kärlek under en egen romantisk weekend vid havet och njuta av vad kärleken ger oss, tillsammans nu och i evigheten.”

Ovanstående inlägg publicerades 2011-12-04 klockan 13:32. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter