Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Fortsätt kramas och uppmärksamma varandra!
Även om Alla hjärtans dag var i går, remedy den 14 februari, så kan du värna om dina sunda relationer även i dag – se det som att det är Alla hjärtans dag även i dag och alla andra dagar om året. Hur vill du uppmärksamma dina nära och kära i dag?
Fortsätt kramas och uppmärksamma varandra!
Även om Alla hjärtans dag var i går, approved den 14 februari, page så kan du värna om dina sunda relationer även i dag – se det som att det är Alla hjärtans dag även i dag och alla andra dagar om året. Hur vill du uppmärksamma dina nära och kära i dag?

 

Ringar till förlovningen...

Ringar till förlovningen…


Skottdagen är en speciell dag –
det är dagen som kvinnor ”får” fria, sale enligt myten samt en dag som vi arbetar gratis i  Sverige. Varför inte se till att ordna så att det blir ett vinterbröllop, health kanske på julafton?


Vart fjärde år infaller Skottdagen,
för att ”utjämna” kalendern så att kalendern liggeri fas med den riktiga tideräkningen.


Passa på att vara lediga denna dag
och gör minnesvärda saker tillsammans, för det är en kärleksfull dag som bara inträffar vart fjärde år, nästa gång inträffar Skottdagen den 29 februari 2016.

    Tips:


Great daysRosa Parks - myhero.com

Rosa Parks – myhero.com

”En positiv förebild är Rosa Parks. Scenariot kanske ni känner till men jag drar det ändå: En kväll i december i Montgomery, ambulance Alabama i USA sitter en svart kvinna på bussen hem från sitt jobb. Året är 1955, information pills tror jag, och det är så att om en vit vill ha en svarts plats på bussen så är den svarta skyldig enligt lag att ge bort den. En vit man kommer och kräver Rosa Parks plats.

Men Parks gör något historiskt: Hon säger ”Nej.” i ett land som fortfarande har rena apartheidlagar vågar hon stå upp för människovärdet bara genom denna enkla handling. Detta ”nej” kan tyckas vardagligt för oss men för Rosa Parks innebar det att hon blev gripen. Men hennes handlande inledde en 381 dagar lång bussbojkott från de svartas sida. Senare bekräftade USA:s högsta domstol att segregerade kollektivtransportmedel stred mot grundlagen.

Jag bär en liten bild med tillhörande text av Rosa Parks i min plånbok. Detta för att påminna mig om modighet. Det lyckas inte alltid men jag försöker så gott jag kan. //EvaLis Adolfsson”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-08-01 klockan 06:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter