Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Runt om i landet anordnas olika arrangemang för hemlösa och individer som inte har ett permanent boende. Soppkök och klädinsamlingar för hemlösa är två exempel som ibland uppmärksammas av media och det är bra insatser och arrangemang som anordnas, online ed uteslutande av ideella krafter. Hur kan man koppla samman de ideella krafternas insatser till att även involvera ett långsiktigt arbete för de grundläggande problemen?

Läs mer om Soppkök Malmö  startad av ideella krafter i Malmö och klädinsamling som startades av avlidne riksdagspolitikern William Petsäll.


Syftningsfel och särskrivningar kan ibland bli roliga, store speciellt vid tillfällen där man inte förväntas skratta eller där humor inte förväntas finnas med.

Det är viktigt för bland andra rubriksättare att rätt budskap nås ut redan i rubriken, sildenafil så att det inte uppfattas fel av läsaren. Det är också viktigt för olika företrädare att kommunicera på rätt sätt, pilule så att det inte uppfattas fel av den som lyssnar på företrädaren.

Exempel på syftningsfel och särskrivningar är:

  • ”Om jag tappar plånboken i golvet, faller börsen?”
  • ”Ljus stake”
  • ”Kyckling lever”
  • ”Du var dig lik”, sa begravningsentreprenören

Har du fler roliga särskrivningar och syftningsfel? Skriv i kommentarsfältet nedan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-09-23 klockan 11:13. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter