Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Du var den…
Den som får
världen att stanna, buy ampoule
magen att bubbla
utan att jag ens
behöver grubbla.

Livet med dig
fick mig att bli öm
trodde aldrig att
jag skulle få leva i en dröm.

Trodde aldrig att du
på det sättet skulle försvinna
men din kärlek kommer bara
att spinna och spinna.


Elma


Den personliga integriteten för hyresgäster hos kommunalägda fastighetsbolag begränsas i stor utsträckning, page visar en undersökning som SVT Västnytt genomförde i slutet av juli månad 2013.


Enligt svensk personuppgiftslag kan känsliga personuppgifter registreras om part i ett avtal ska kunna skydda någons intressen och där den registrerade inte kan lämna sitt samtycke (PUL 1998:204, order paragraf 16 b) eller där den registrerade har lämnat sitt samtycke (PUL 1998:204, information pills paragraf 15).

I Stockholms län har bland annat Sigtunahem AB i Sigtuna registrerat uppgifter om demenssjukdomar och Huge Fastigheter AB i Huddinge om missbruk, demenssjukdomar och synskadade individer. Alexandra Göransson, kommunikationschef vid Huge Fastigheter AB, meddelar att bolaget arbetar för att få bättre rutiner och instruktioner för registrering i det registreringssystem som bolaget tillämpar. Bolaget arbetar för bättre rutiner och stickprovskontroller, enligt Alexandra Göransson, men om det sker några åtgärder om detta genomförs vill hon inte meddela externt, utan detta ligger på VD Åsa Hedenberg som är ytterst ansvarig för bolagets strategiska arbete. VD Åsa Hedenberg har valt att inte kommentera till Krama Mig om sin roll och arbete i bolagets strategiska arbete för att tillämpa personuppgiftslagen fullt ut, men säger till medlemstidningen Hem & Hyra att det är hennes ansvar för att det ska finnas rutiner för att olämpliga registreringar inte görs.


Förhoppningsvis leder SVT Västnytts undersökning till reella förbättringar för hyresgästerna
och att ledningen för kommunalägda bostadsbolag vidtar åtgärder gentemot dess valda VD, på likvärdigt sätt som regeringen gjorde med AMS generaldirektör Angeles Bermudez-Svankvist, om svensk lagstiftning inte tillämpas fullt ut.


Tips:

Läs mer om Krama Mig´s projekt ”Det trygga boendet”!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-09-08 klockan 18:45. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter