Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Krammeny Skicka blommor Krammeny Skicka Nallebud


Den 8 mars är FN:s internationella kvinnodag
, store price där kvinnors situation uppmärksammas ur ett nationellt och internationellt sätt och den ojämställdhet som finns. Fackförbund i Sverige brukar lyfta fram att kvinnor har cirka 85 % av mäns lön för samma arbete.


Den 8 mars är FN:s internationella kvinnodag
, cheapest där kvinnors situation uppmärksammas ur ett nationellt och internationellt sätt och den ojämställdhet som finns. Fackförbund, ailment som exempelvis Unionen, i Sverige brukar lyfta fram att kvinnor har cirka 85 % av mäns lön för samma arbete.


Utifrån ett genusvetenskapligt perspektiv
talas det ofta om hur man går tillväga för att uppnå en situation där det manliga och kvinnliga könet är jämställt – ibland talas det om att man ska kvotera in kvinnor i olika sammanhang, som bolagsstyrelser, genom fiskala åtgärder. Motståndare brukar förespråka kompetens före kön, vilket Krama Mig också anser. Visst går det att uppmärksamma kvinnor, mer än vid hyllningstal till kvinnan, och det går att skapa sunda incitament för att uppnå ett jämställt samhälle – även om jämlikhet är att föredra framför jämställdhet.


Att se bortom kön, ras och bakgrund
är viktigt och full förståelse finns för att omvärdera den värdegrund som finns i samhället i dag om att mannen är det första könet. Författaren och debattören Björn Ranelid ser kvinnan som det första könet, men det viktiga är att se individen i första hand och inte vad det har för biologiskt kön. Fram till dess kan det vara bra att kvinnan har en ”egen dag”, då det finns en kamp för att nå jämlikhet mellan individer i samhället.


Att kvinnor behöver en egen dag
råder det delade meningar om, det viktiga är att du uppmärksammar kvinnor i din närhet vilken dag som helst, vad vill du ge för kärleksfulla presenter?


Great days


Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-27 klockan 12:48. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter