Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «”Hej,
jag är en tjej på 18 år och är kär i en kille och vi har haft en hel del drama i vår relation. Jag förlorade min oskuld i samband med att jag låg med honom två gånger under hans 19-årsfest. Efteråt blev han jättedryg och på morgonen när jag skulle hem så kramade eller rörde han inte mig. Han tog inte kontakt med mig och jag såg att han även tog bort mig som vän på Facebook och säger kommentarer som att jag ska lämna honom i fred. Jag har lagt märke till att han nu är tillsammans med sitt ex.

Jag vet inte vad jag ska göra och hur han egentligen tänker. Gillar han mig eller struntar han totalt i mig? Ska jag vänta på honom eller ska jag gå vidare? Min bästa kompis säger att jag inte är något för honom, men jag vill inte att det ska vara så. Han är min första förälskelse, så jag kan inte släppa taget. // Förvirrad tjej”

Kämpa för att hitta kärleken för en varaktig relation!

Kämpa för att hitta kärleken för en varaktig relation!

 

Krama Mig svarar:


Den första förälskelsen är något vi har inom oss genom hela livet, för det är en speciell känsla med den som vi älskat för allra första gången. Din första förälskelse verkar ha gjort ett aktivt val i och med att han gått till sitt ex, så du ska nog gå vidare och kämpa för att hitta kärleken med någon som vill vara vid din sida för evigt.

Låt din första förälskelse vara någonting vackert och behåll de finna minnena som ni haft som någonting underbart. Förhoppningsvis kan du släppa honom och gå vidare för att hitta någon som väljer dig i första hand. Kärlek är inte lätt, utan det gäller att kämpa för att skapa en sund relation och att bibehålla kärleken från någon annan.  Lycka till! // Kramar från Krama Mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-08-24 klockan 09:41. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter