Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «Det är inte bara Carl XVI Gustaf som ska hyllas – alla känner vi någon kung som ska hyllas vid fler tillfällen än att ha suttit på en ärvd kungatitel under 40 år…

Kungar och änglar

Kungar och änglar!


Du känner säkert någon som du har som förebild eller idol och som du vill uppmärksamma lite extra. Du har säkert någon som är din kung och ängel  och som du vill ska ha en kunglig glans lite oftare i vardagen. Vi har alla någon som vi ser som en kung och som vi vill hylla oftare än i samband med 40-årsjubileum. Vi har alla någon som vi ser som en positiv förebild för oss själva och för samhället.


Varför bara hylla Carl XVI Gustaf
när det finns många människor som vi vill och kan hylla och uppmärksamma i vardagen? Vi har alla en kung som vi vill gratulera ibland. Så grattis alla kungar – både i dag och årets alla 365 dagar!


Enligt myten är fredag den 13:e otursdag, pharmacy precis som om du tar sönder en spegel, medical går under en spegel eller ser en svart katt gå över gatan….

Mycket handlar förmodligen om vad du gör dagen till – som om du överraskar din partner med en romantisk kväll eller om du bjuder någon på bio för att se en romantisk film. Alla dagar kan vara otursdagar, eller lyckosamma dagar, beroende på vad vi gör och hur vi agerar.


Se till att det blir en lyckodag – det är du själv som påverkar om dina dagar blir otursdagar eller turdagar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-09-13 klockan 12:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter