Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «Fundersam man har tankar kring sin relation och hur han ska göra…

”Hej! Jag är en man på 30 år och har dejtat en tjej på 27 år sedan maj. Det började bra och när vi setts och varit ensamma så har vi kyssts, discount order men nu på senare tid har vi inte setts eller hörts av. Vi har känt varandra i två år och har alltid kommit bra överens, vi har varit bra vänner under hela tiden.

Grejen är nu att jag inte riktigt vet hur det står till mellan oss och på vilken nivå vi befinner oss i. En orsak kan vara att vi har setts en del på jobbet även om jag bara jobbar extra där. Ibland känner jag att hon verkar intresserad och ibland verkar hon ointresserad.

Jag tycker också att det jag som har tar mest initiativ, som att ringa och skicka sms. I september kommer hon resa bort i en månad och därefter kommer jag resa bort i två veckor, vilket jag känner är en nackdel. Jag anser att jag borde bli mer bestämd och att hon också kan bli det, men det är alltid lättare sagt än gjort. Vad ska jag göra och hur går jag tillväga? // Fundersam man”

Krama Mig svarar:


Hej fundersam man!

Det är glädjande att ni har känt varandra i två år. Det verkar som att ni befinner er just nu i en fas där ni inte vet hur ni ska förhålla er till varandra – om ni ska vara vänner eller på väg till att bli ett kärlekspar…

Relationer mellan människor....

Alla har vi relationer med andra människor….


Vad vill du med er relation
– fortsatt vänskapsrelation eller ha en kärleksrelation? Kan ni förbli vänner om ni inte har en kärleksrelation som fungerar fullt ut? Vad har du för mål med er relation, oavsett om ni är vänner eller är ett kärlekspar? Många frågor och funderingar för dig att tänka på tillsammans med henne och på egen hand. Att prata om vad ni vill och inte vill i er relation är viktigt och bjud henne på en fika och samtala om var ni står och vart ni vill sträva efter.


Klyschan ”följ ditt hjärta” stämmer väl in,
för det är bara du som vet vad du vill och när du vill så är det bara att satsa fullt ut på den relation som du väljer – oavsett om det är en vänskapsrelation eller kärleksrelation. Lycka till! //Kramar från Krama Mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-08-05 klockan 09:05. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter