Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Vi har alla sett en läckerbit någon gång som varit upptagen. Vår granne, bästa kompis eller någon från plugget – kan vi flirta med dem och är det möjligt att flirta oskyldigt?

Glad kille

Glad kille som vi vill flirta med

Vi har alla känt att det finns förbjuden kärlek, den kärleken till någon som är upptagen eller där det praktiskt inte går att ha förhållande med. Vår lärare, vår chef och vår bästa kompis pojk- eller flickvän. Men visst vill vi ändå visa våra känslor och flirta oskyldigt, för känslorna och fjärilarna i magen finns ju där!

Var går gränsen egentligen; får man fråga om man ska ta en fika tillsammans, får man ge en kram eller kanske till och med en puss på kinden. Vad händer om den blir besvarad – vad ska man göra då? Man vill ju gå vidare, men man vet att det ändå inte går….

Har du flirtat med någon som varit upptagen? Hur gick det och hur flirtade du? Kommentera gärna om hur det gick för dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-28 klockan 06:06. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter