Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «Det finns många anledningar till att ge bort en eller fler skraplotter till någon du tycker om. En skraplott kan ge en vinst som förändrar livet och det finns det många som kan vittna om, många gånger om. En skraplott gör vem som helst glad, och vem vet – plötsligt händer det! Läs mer om skraplotter, såväl fysiska eller online.


Olika sorters skraplotter


Oftast är det Triss som dyker upp i tankarna när skraplott nämns. Triss är en hederlig lott som många känner till och nog är det en vinstgivande och en mycket enkel skraplott att förstå sig på. I dagens tider har skraplotten blivit allt mer utvecklad som både ser och ger vinst på olika sätt – vanligtvis är det vinst vid tre likadana belopp eller symboler av något slag. Det är även vanligt att det finns någon typ av extrachans på lotten som du ska skrapa fram. Det skrapfältet kan vara ditt avgörande skrap för vinst om själva grundspelet inte gav något.


Av dagens alla sorters skraplotter kan dock utbudet  skilja sig något beroende på om du går till en fysisk butik eller väljer en spelsajt online – utbudet av lotter online är vanligtvis större och chansen att du hittar en ny spännande skraplott blir därför också större.


Skraplotter online eller fysisk butik


Det vanligaste är att köpa skraplotter i fysiska butiker och anledningen till det är oftast att du där kan se och välja den lott du känner för samt att det också är lättare att ge bort till någon. Sedan skraplotter blev tillgängligt online har det blivit ett allt mer vanligt sätt att roa antingen dig själv eller någon annan på. Priset för en lott är alltid detsamma oavsett om du köper i butik eller online.


Med skraplotter online är det vissa procedurer att gå igenom innan du kan köpa dig lotter. Några av dem är exempelvis att du ska hitta dig en spelsajt som erbjuder skraplotter, registrera dig samt följa diverse in- och utbetalnings processer. Givetvis är det mycket smidigt med lotter online, både att köpa och skrapa närhelst du vill, medans en fysisk lott giver en annan känsla samt lättare att ge bort till någon du tycker om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2019-01-26 klockan 15:22. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter