Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


gerndt-albornoz-svensson

För att Sverige ska nå framgångar i internationella mästerskap, ed drugs behöver fotbollskaptener och medier tänka på kvalité och andra chans för fotbollsspelare. Då hade det svenska fotbollslandslaget kunnat nå fotbolls-VM i Brasilien i sommar.

Om Erik Hamrén hade satsat på kvalité, pill som teambuilding och laganda, buy information pills inom fotbollen, hade Sverige kunnat skörda större framgångar för att nå fotbolls-VM i Brasilien, än att spela och förlora den viktigaste matchen av alla – den mot Portugal, där Cristiano Ronaldo gjorde hattrick, vilket gjorde fler sura än enkom Zlatan Ibrahimovic.

En fotbollstrio som hade kunnat handskas för en bra teambuilding och laganda inom svensk och europeisk fotboll är fotbollsspelarna Alexander Gerndt, Miiko Albornoz och Anders Svensson. Tillsammans skulle de kunnat utgöra en bra grundstomme för att få ett spel på fotbollsplanen på ett professionellt sätt där kvalité, med kärlek, glädje och mål, hade stått i fokus. Tillsammans hade de kunnat skapa sunda förutsättningar till att spelarna, TV-tittarna och fotbollssupporters hade fått en maximal upplevelse i samband med fotbollsmatcherna. Tillsammans hade de kunnat få till stånd kvalité inom fotbollen som hade genererat i allt fler mål än de som fotbollsspelare som Zlatan Ibrahimovic gjorde utifrån den laguppställning som förbundskaptenen Hamrén hade under hela det svenska mästerskapets livslängd.

Den svenska drömtrion hade kunnat ge ett fortsatt svenskt liv för att nå guld i Brasilien under sommarens fotbolls-VM. Tyvärr kunde Hamrén inte ha denna koalition, bland annat för att svensk media inte ville ge en andra chans för Gerndt och Albornoz, men hoppet om ett svenskt fotbollsguld lever, trots allt, vidare. Miiko Albornoz tog en andra chans, genom att spela för det chilenska fotbollslandslaget. Genom denna andra chans som Albornoz tog gör ändock att Sveriges dröm om VM-guld lever vidare – i form av färgerna rött, vitt och blått (som Chiles flagga har) i stället för blått och gult (som den svenska flaggan har).

Svensk fotboll behöver kvalité och förhoppningsvis inser både Hamrén och svensk media detta! Låt kompetens, med kärleksfull utstrålning, få vara i fokus framför moraliska och etiska godtyckliga värderingar. För svensk fotboll behöver blomstra och ge trygghet och en andra chans för individer – även fotbollsspelare. Svensk fotboll behöver en drömtrio – detta går genom Gerndt, Albornoz och Svensson!

För dig som vill ha full koll på sommarens fotbolls-VM rekommenderas sajten vm-fotboll.se – som har senaste koll när det gäller tv-tider, grupper och annat smaskig information.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2014-02-28 klockan 17:16. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter