Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Glädje i vardagen

Glädje är att få vara glad...

Besökare har berättat om vad glädje är i vardagen för dem, vad gör dig glad om dagarna?

0 Glädje är att många alltid är på glatt humör.

0 Glädje är att träffa folk man inte träffat på över ett år.

0Glädje är att vårsolen började visa sig redan i början av januari.

0Glädje är se Grammisgalan med glada vinnare.

0 Magnus Andersson berättar:  ”Glädje för mig är att vakna upp i sängen tillsammans med min älskade sambo och vår underbara schäfervalp. Kan en dag verkligen börja bättre??”

0 Jeanette Gustafsson berättar: ”Glädje för mig är att ha delat upplevelser tillsammans med mina barn, som de sedan minns och pratar mycket om.”

0 Micael Rombin berättar: ”Just nu är det mina barns lek i pulkabacken. Hoppas det blir snö hela vintern.”

0 Tobias Paulsson berättar: ”Glädje för mig är när jag få köpa en ny skiva för min fickpeng.”

0 Elin berättar: ”Glädje för mig är när förskolebarnen på mitt jobb skrattar så hjärtligt och äkta! Det smittar av sig och gör en hel dag lycklig för mig!”

0 Ann-Sofi Texén: ”Glädje för mej att man längtar efter julen och få träffa sin familj och äta gott och må bra hela julen det är glädjen med julen att få julklappar med.”

0 Karin Johansson berättar: ”Glädje för mig är att varje dag se framstegen som mina barn gör. Att få vara med mina barn var dag är den sanna glädjen för mig ! Det finns inget bättre än att se mina tvillingar på 2 1/2 år göra en intressant upptäckt varje dag, att få vara med och forma deras framtid. Tror inte att det finns en större lycka för någon förälder!!!”

0 Caroline berättar: ”Glädje för mig är att varje morgon få vakna och se den jag älskar och varje natt få somna bredvid honom och då också veta att han finns kvar där för mig morgonen efter.”

0 Micke berättar: ”Glädje för mig att komma hem på kvällen efter jobb och att man klarat av alla svårigheter under dagen. Att sedan få vakna på morgonen och känna igen sig själv och veta att en ny dag står vid dörren.”

Angéle Berinson

Angéle Berinson

0 Angèle Berinson berättar: ”Min stora glädje är att få krama mina barn varje dag, varje timma, varje minut! Och de är inte trötta på det! Aldrig!”

0 Nicole berättar: ”Glädje är för mig när mina vänners barn säger till mig att de älskar mig!”

0 Fredrik Olausson berättar: ”Glädje för mig är att veta att mina vänner alltid finns vad som än händer står de där som en stark mur.”

0 Jerker Olsson berättar: ”Jag har fyra härliga glädje ämne i mitt liv och förmodligen är de lika som många andras. Den första är givetvis när jag fick klart för mig att den underbara tjej som jag hade känt i två år skulle bli den kvinna som jag skall leva med resten utav mitt liv. Den andre, tredje och fjärde är givetvis när våra barn föddes, då precis som när jag skulle gifta mig gick det ej att hålla tårarna kvar i ögonen, jag svävade på moln.”


0 Äkta glädje!
När Ryssland vann Eurovision Song Contest 2008 visade Dima Bilan och den ryska delegationen äkta glädje över att ha vunnit med ”Believe” – vilket vi är glada för!

Glad vinnare
En glad vinnare

0 Okänd besökare: ”Visst kan det vara roligt att vinna i golf ibland, speciellt när man lyckas göra en hole-in-one någon gång.”

0Sofia berättar: ”Glädje för mig är när man får vara med de personer som man älskar! Glädje är för mig också när man känner sig helt varm och glad av att träffa en person som man inte träffat på länge! Det är en otrolig lycka!”

0 Amanda Skog berättar: ”Glädje för mig är att se på när min bror spelar piano. Att se hur han utvecklas dag för dag gör mig lycklig.”

0 Rosita Axelsson berättar:  ”Jag känner glädje för att min morfar som varit min far ännu lever och sorg över att han kanske inte gör det så länge till. Men de glada minnen jag har i mitt hjärta o den förberedelse för ev. hinder som kommer i vägen ger mig glädje.”

0 Okänd besökare: ”Nu håller Skatteverket på att skicka ut årets deklarationer. Hur många är det som egentligen granskar kontrolluppgifterna? De flesta är nog intresserade av summan som de ska få tillbaka eller ska betala. Visst finns glädje där när man konstaterar att man får tillbaka fyrsiffrigt belopp av Skatteverket. Vi tackar och bockar för detta!”

0 Boa Berg berättar: ”Jag blir glad av att få andra människor att skratta och bli glada. Om inte min omgivning är glad kan inte heller jag bli glad så därför muntrar jag upp min omgivning så att jag själv kan få må bra och bli gladare.”

Mer glädje:

0 Med glädje under ledigheten

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-13 klockan 09:29. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter