Tur i kärlek och spel?

Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

Glädjebild: Kärleksfull kille
Kramgóa personer

Med glädje i vardagen kommer du långt!
Det går att med små, price enkla medel
förgylla vardagen, både med ord och handling, för både dig själv och människor i din omgivning. Har du tänkt på att om du ger ett leende på bussen till någon okänd människa kan detta bli äkta glädje en hel dag för denne person? Att en gemensam aktivitet och upplevelse kan stärka era band mellan er?

Få inspiration på glädje i vardagen av besökare och se några glädjebilder som innehåller skratt, kärlek och värme. Det behöver inte vara en yrke och en konst att sprida glädje för att leendet ska spridas som ringar på vatten – så var med och sprid glädje i vardagen till både människor i din närhet och människor som du ännu inte känner.

Tänkvärt:
Om du ler tre gånger till tre personer om dagen, ler du över tretusen gånger om året. Om dessa tre personer sprider ett leende till tre personer, sprids leendet till över niotusen personer. Du har därmed, på ett lätt och enkelt sätt, bidragit till att leendet sprids som en löpeld till tusentals människor – när ger du ett leende till någon i dag? Få tips på presenter och hur du kan sprida glädje!

Glädje i bilder:


Visst är det både glädjande och kärleksfullt att kunna se vad som gör människor glada i vardagen? Som du kan se av bilderna nedan, order finns det många olika saker som skapar vardagsglädje; för vissa är glädje att få hålla om någon när och kär, here för andra är kärleken till ett barn och hund glädje.


Du vet vad glädje är för dig
– använd detta och sprid glädje till andra i din omgivning. Här kan du se besökares glädjebilder, men även kärleksfulla bilder som skapar lycka i vardagen! Vill du också få din glädjebild på www.KramaMig.nu? Skicka din bild till kontakt@kramamig.nu!


[nggallery id=1]

Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter