Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Åk på romantisk cykeltur

Åk på romantisk cykeltur


Åk runt med din käraste (eller en rolig kompis) i staden under Alla Hjärtans Dag!
I Atlanda finns det en 16km lång cykeltur genom känslor av några av de mest kända paren. Vi kommer att kryssa genom innerstaden, värma dina hjärtan med ömma kärleksberättelser; intressant statistik för kärlek och giftermål. Våra reseguider är inte tränade rådgivare såklart, men vi läser en del, vi har levt och älskat, vi är roliga och har erfarenhet att dela med oss av. Denna tur är för alla (singlar som upptagna) som vill uppleva lite romantik, lite skvaller och kan uppskatta de fåniga saker som människor gör i kärlekens namn! Vi kan lova dig en rolig och skrattfylld cykelresa, och en Alla Hjärtans Dag-upplevelse du alltid kommer att minnas. Priset är 300kr.

Utöva aktiviteter tillsammans. Om du och din pojkvän gör romantiska saker tillsammans så kommer ert blodpumpande att kännas bra. Du kommer garanterat att känna dig sexigare och mer romantisk. Det kan vara i form av vilken övning som helst såsom långa promenader, vandring, cykling, joggning, yoga, sällskapsdans, eller bara ett gymbesök tillsammans. Ett par som tränar tillsammans håller ihop, och håller sig i form. Att öka sitt adrenalin kommer också att få dig i bättre stämning, och kommer att göra dig mer förtjust i personen du är med.

Det finns en typ av tävlingscykel som kallas BMX; där man kan göra tricks och är byggd att stila med. BMX-cykeltävlingar är oftast spännande att se och delta i! Varje tävling är ett snabbt lopp där man har byggt en slags hinderbana som är ungefär 300-400 meter lång, med ungefär 8 åkare som tävlar om att bli först att nå mållinjen efter att ha kommit överens om vilka hinder som ska finnas med på banan. Den skarpaste BMX-åkaren är oftast en tonåring, men det finns föräldrar som har blivit inspirerade från att först ha varit en åskådare. ”Det är så svårt att hålla sig på utsidan när det ser ut att man har så kul på racingbanan”.

Detta kärleksfulla tips är skrivet av Salman som vill sprida romantisk värme till andra i vardagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2014-02-10 klockan 21:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter