Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Vi vet alla att kärleken för en annan människa kan vara stark, men kärleken ger oss inte alltid lycka!

Vi vill att alla ska få vara lyckliga och känna att romantiken finns där för alla, men kärleken kan göra människor olyckliga. Här berättar en läsare sin sanna historia:

Alex Sparrow skapar känslor...

Alex Sparrow skapar känslor...

”Jag vet inte om det är en förälskelse eller om det är äkta kärlek. Var drar man egentligen gränsen någonstans? För mig känns det bara så konstigt, samtidigt som det känns så underbart. Det underliga är att de känslor som jag känner för killen förmodligen inte är besvarade, allt är så komplicerat även om jag vill att kärleken ska vara enkel och lätt att visa.

Jag är övertygad om att jag inte är ensam om att känna kärlek för någon, vars känslor inte är besvarade, men ack vad gör man inte när kärleken inte känner några gränser? Kärlek för mig är en egoistisk handling och det är honom jag vill ha, jag tror på den sanna kärleken och att det finns en kärlek som man vill och kan leva med för resten av ens liv.

Mina känslor för honom är starka, trots att jag aldrig kommer kunna få honom. Varje gång som jag hör hans namn, ser honom på msn, pratar med honom eller träffar honom, så svallar känslorna inom mig och det är en oerhört lycklig och varm känsla som jag får inom mig. Samtidigt så är det en tragisk känsla, för jag vet att min kärlek och mina känslor för honom aldrig kommer bli besvarade.

Tanken på att få vara honom nära och känna hans lena hud ger mig rysningar i hela kroppen och skulle göra allt för att få vara den som får stå vid hans sida. Min kärlek är så oerhörd stark och kärleksfull för någon som jag aldrig kommer kunna få, jag skulle aldrig vilja ha en annan vid min sida, för hans kärleksfulla leende, hans skratt, hans humor och hans ögon är så underbara att det inte går att byta ut det för allt guld i världen. Jag skulle vilja göra allt för att få vara honom nära, få känna hans kropp tätt intill min, få känna den äkta, sanna kärleken för en kort sekund.

Vet inte om det är en förälskelse eller om det är äkta kärlek, men för mig betyder han allt och känslan om att få leva ensam för resten av mitt liv gör mig olycklig, för jag vill ge honom all min kärlek och fokusera på det som skulle kunna göra oss lyckliga tillsammans. För mig är kärleken till honom så stark, att jag skulle vilja dö för honom – har kärleken något pris, oavsett om den gör en lycklig eller olycklig?”

Ovanstående inlägg publicerades 2011-12-04 klockan 11:58. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter