Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «I dag är det Alla hjärtans dag
och du har många möjligheter att skapa en kärleksfull dag med upplevelserika händelser som skapar bestående minnen. Här får du tre tips på hur du kan skapa sunda förutsättningar för att fler får uppleva fler Alla hjärtans dag i vardagen:

  • Bodyguard.nu
    Personlig trygghet! Hos Bodyguard kan du alltid ha lagliga och licensfria produkter, så att du kan känna dig mer trygg och säker i och på väg till och från hemmet. Beställ dina trygghetslarm och självförsvarsprodukter i dag!
  • Stöd Hjärt-Lungfonden
    Varje år föds 1 000 barn med hjärtfel i Sverige. Många av dem har forskningen att tacka för att de lever idag. Februari månad är Alla barnhjärtans månad för Hjärt-Lungfonden. Ge en gåva på www.hjart-lungfonden.se!


För dig som vill få
fler kärleksfulla tips för att skapa upplevelser i vardagen alla 365 dagar, kan du få romantiska, kärleksfulla upplevelsetips.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-02-14 klockan 00:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter