Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Karolina Karlsson Creech tipsar om den romantiska komedin ”Bridget Jones dagbok”:”Bridget Jones dagbok” (2001)
Regi: Sharon Maguire
Baserad på boken med samma namn av Helen Fielding
Skådespelare: Renee Zellwegger, unhealthy remedy Colin Firth, ampoule Hugh Grant


Bridget (Renee Zellwegger) ska föreställa
en överviktig, singel, rökandes och drickandes 32-åring som vill förbättra sitt liv, och till sin hjälp har hon en dagbok. Hennes chef Daniel (Hugh Grant) börjar uppvakta henne samtidigt som hennes till synes snobbiga bekanta Mark (Colin Firth) dyker upp överallt, och var är den där Mr Right egentligen?


Renee Zellwegger gick upp ca 15 kg
för rollen som Bridget Jones, och fick byta sin amerikanska till brittisk engelska, vilket hon gjorde med bravur. Fylld med värme och humor får den en att skratta högt många gånger.


Ingen kan missta sig på
att denna film är inspirerad av Stolthet och Fördom, och den är gjord bra. Däremot visste jag inte om stolthet och fördom innan jag såg den här filmen, så den allena är orsaken till att jag fann Jane Austen´s verk. Den romantiken är svår att tävla med.


//Karolina Karlsson Creech, fristående filmkrönikör


Tips:

>>> Beställ ”Bridget Jones dagbok”” på www.cdon.com! <<<I dag är det Alla hjärtans dag
och du har många möjligheter att skapa en kärleksfull dag med upplevelserika händelser som skapar bestående minnen. Här får du tre tips på hur du kan skapa sunda förutsättningar för att fler får uppleva fler Alla hjärtans dag i vardagen:

  • Bodyguard.nu
    Personlig trygghet! Hos Bodyguard kan du alltid ha lagliga och licensfria produkter, page så att du kan känna dig mer trygg och säker i och på väg till och från hemmet. Beställ dina trygghetslarm och självförsvarsprodukter i dag!
  • Stöd Hjärt-Lungfonden
    Varje år föds 1 000 barn med hjärtfel i Sverige. Många av dem har forskningen att tacka för att de lever idag. Februari månad är Alla barnhjärtans månad för Hjärt-Lungfonden. Ge en gåva på www.hjart-lungfonden.se!


För dig som vill få
fler kärleksfulla tips för att skapa upplevelser i vardagen alla 365 dagar, drugs kan du få romantiska, kärleksfulla upplevelsetips.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-02-14 klockan 00:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter