Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


När kärlek finns där och man känner samhörighet, finns inget mer naturligt att låta vänskap och dejting gå över till en relation. Vad händer när rädslan finns där för att gå vidare till nästa steg?

Anette i Malmö frågar:

”Hej, jag mötte en kille som hade flickvän och det klickade direkt mellan oss två. Han är rädd för relationer tror jag och det var så hett ett tag, men jag vill inte bara ha sex. Jag skrev något fint och han sa ”det är fan inte mig du menar”. Vi ses ibland men det blir så tyst och jag kan inte fästa blicken, helt plötsligt frågar han mig om trekant med sitt ex och han har talat hur mycket han tycker om mig osv. Helt plötsligt är det så här svårt och jag klarar inte dela honom med någon, för jag känner att det är starka känslor, men jag vågar inte jag kan inte gå med på sånt här för att jag älskar honom. Snälla snälla hur vet jag om han vill ha mig, jag är så rädd o ställa krav och förlora honom. hjälp mig han tittar jättemycket på mig när han ser mig. Tack! ”

 

Melinda

Melinda

Melinda svarar:

Tyvärr måste jag säga att jag inte tror att den här killen är redo för ett förhållande. Han kan tycka om och han kan ha det lite hett, men du vill ha mer, eller hur? Du har starkare känslor för honom än så. Du ÄLSKAR honom, skriver du.

Watch out! Det kan bli farligt. Han har redan frågat om du vill vara med på trekant. Men det verkar du knappast pigg på och det tror jag ärligt talat inte är bra för dig i din situation, så jag avråder dig från det. GÖR ALDRIG NÅGOT DU SJÄLV INTE VILL. Det är det viktigaste sexuella rådet. Känslorna du har för den här killen lär bara bli starkare och det lär bara göra mer ont när du inser att det inte kommer att funka mellan er två.

Han vill inte ha dig, det märks tydligt på din beskrivning av det hela. Han vill bara ha kul med dig.

Om du verkligen vill ha den här killen – tala om för honom hur det står till. Hur du känner. Vad som är okej för dig. Det är inte att ställa krav, det är att berätta var DU står. Sen är det hans val hur han väljer att ställa sig till det. Lycka till!

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-12 klockan 18:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter