Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «Vi behöver stimulera och premiera det ideella engagemanget för ett samhälle, information pills website där trygghet övervinner våld! Genom att införa volontärlön går det att höja statusen på det engagemang som finns runt om i Sverige på ett bra sätt och premiera föreningar och organisationer som vill förändra med små, page check enkla medel.


Alla behöver vi påminnas om att arbetet för tryggheten ständigt måste pågå. Genom att kontinuerligt engagera oss själva och människor i vår omgivning, sick kan vi skapa ett humant samhälle, där vi tillsammans skapar trygghet och motverkar våldet i vardagen.

På Facebook kan vi se olika manifestationer mot våldet, bland annat ”Manifestation mot illegala vapen och den organiserade brottsligheten” och i Malmö genomfördes i januari genomfördes en stor manifestation med över 5 000 deltagare. I riksdagsvalet 2010 var valdeltagandet 84,63 % (www.val.se) och denna siffra är allt för låg – i en sann demokrati bör röstandelen vart fall ligga på en bra bit över 90 %. Ett engagemang är någonting som intresserar oss, samtidigt som engagemanget är någonting som vi gärna lägger över på Någon Annan. Det gäller att kunna skapa förståelse för att engagemang utgår från individer och att det krävs mer än att endast närvara vid manifestationer eller ”like-a” någonting på Facebook.

Volontärlön kan förändra vår inställning till engagemang! Genom att införa möjligheten till två dagars volontärlön per år, när du arbetar ideellt för en ideell organisation med 90-konto, kan du som individ kunna få en ökad förståelse för det samhällsengagemang som behövs, samtidigt som du kan engagera dig i en eller flera hjärtefrågor.

För cirka 45 öre per beskattningsbar hundralapp skulle vi kunna genomföra volontärlön i Sverige. Med en genomsnittslön på 25 000 kronor skulle var och en bidra med cirka 110 kronor/månad för att skapa trygghet och öka möjligheterna för att stoppa våldet. Är du beredd att bidra för att skapa trygghet i vardagen?


Marcus Arvesjö, www.KramaMig.nu


Fakta om volontärlön
  • Utgångspunkter har varit att det finns fem miljoner invånare i Sverige som har förmåga att arbeta, varav 55 % privatanställda.
  • Individer som får lön, ersättning eller bidrag av stat, kommun eller landsting har ej medtagits i kostnadsberäkningen, eftersom det inte medför någon merkostnad för skattebetalare och enkom flytt mellan olika kostnadskonton.
  • Två dagars volontärlön per år skulle medföra en total kostnad på 6 547 619 048 kronor per år (25 000 kr/mån/21 arbetsdagar * 2 dagar * 2,75 miljoner privatanställda)
  • Totalkostnaden för volontärlön blir ca 110 kr/mån/ invånare som har förmåga att arbeta (6 547 619 048 kr/5 000 000 invånare/12 månader). Fördelat i % skulle detta bli cirka 0,44% av beskattningsbar inkomst (6 547 619 048 kr/5 000 000 invånare/12 månader/25 000 kr).

Hanna funderar:
”Hej, dosage jag är en förvirrad och ganska osäker tjej, ambulance i alla fall när det gäller kärlek. Jag är så himla rädd för att någon ska såra mig och mina känslor, vilket har hänt mig innan. Jag har nu träffat en kille i tre månader och hade sex med honom efter en kort period. Efter att vi haft sex så har han förändrats, som att sluta att smsa varje dag (vilket han gjorde varje dag innan). Jag vet inte vad han vill med mig, vi träffas på kvällarna och har sex och han säger till mig att jag är den enda han har sex med samt att han tycker om mig.

Häromdagen läste jag igenom hans mobil och då har han smsat med ett antal tjejer och det innan han bad mig komma över. Förmodligen smsade han mig efter att han blivit dissat av de andra tjejerna. Han är en ängel när jag är med honom och vi skrattar hela tiden. De kvällar som jag sover hos honom, ligger vi och kramas hela dagen efteråt.

Jag vet inte vad jag ska göra och hur jag ska göra för att få mig själv att sluta träffa honom, för någonstans inser jag att han inte tycker om mig mer än när vi har sex. Samtidigt kan jag inte förstå varför han träffat mig i tre månader och smsat varje dag med d mig. Nu efter att vi har haft sex så är allt annorlunda, någonstans har jag en känsla som säger att han tycker om mig, samtidigt som det känns som att det är något som jag verkligen önskar inombords. Jag är sårad och förvirrad och kan inte släppa honom. Hur ska jag göra för att inte bli mer sårad? Jag är förvirrad och behöver tips och råd… //Hanna”


Förtroende och öppen dialog viktigt i relationen

I en bra relation finns det förtroende och en bra kommunikation. Det verkar som att ni behöver arbeta för att få till stånd en relation där ni kan prata om allt och inget mellan himmel och jord. Just nu verkar det som att ni bara ses när ni har fysiska behov och inte när ni bara vill vara med någon utan krav och för att finnas till för varandra.

Känner du att han är Mr Dream Guy och som du vill satsa på, får du ta upp dina tankar och funderingar med honom och se  hur han känner. Med en gemensam grund där ni båda kan utvecklas, tillsammans och var för sig, kan ni få en relation som är sund för båda och där en öppen dialog och kommunikation finns. Med detta så får ni också förtroende och tillit för varandra och då kan ni också nå ett gemensamt mål som ni båda vill befinna er i. Lycka till! //Kramar från www.KramaMig.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-06-04 klockan 16:17. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter