Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Snart är det dags, som Kung Carl XVI Gustaf säger, att vända blad och välkomna in år 2013! Under det gångna året, så har en del saker uppmärksammats i media; som Julian Assanges försök till att undvika en rättslig process i svensk domstol, Sverigedemokraternas ökade stöd i olika väljarundersökningar, riksdagsledamoten William Petzäll avlider efter en lång kamp för att bli drogfri och Danny Saucedo blir ”den evige tvåan”, efter att ha fallit på målsnöret till fördel för Loreen som vinner för Sverige i Eurovision Song Contest.


Vad händer under 2013?
Krama Mig siar om några rubriker som media kommer ha under året:


”Dima Bilan gör succé”

När Eurovision Song Contest anordnas i Malmö i maj 2013 kommer Dima Bilan, 2008 års vinnare av festivalen, att få stor publicitet genom sitt deltagande och där han vinner åter igen och blir den nye Johnny Logan i festivalens sammanhang. Samtidigt kommer Loreen att chocka Europa med olika uttalanden som hon gör i samband med festivalen (vem minns inte att hon engagerade sig för mänskliga rättigheter i samband med sitt deltagande i Baku 2012?).

”Tony Irving chockar”

I media är det populärt med olika chockar i rubriksättningen; som ”nakenchock”, ”bröstchock” och ”rumpchock”. I underhållningsprogrammet ”Lets dance” kommer jurymedlemmen Tony Irving att chocka Sverige med någonting banalt.


”Jag har kommit ut”

Det är allt mer vanligt att kändisar kommer ut med sin sexuella läggning och sina preferenser. Vid årsskiftet 2011/2012 var det Anton Hysén som chockade fotbollsvärlden och Anja Pärson har meddelat att hon föredrar kvinnor framför män. Vem kommer ut under 2013 – Krama Mig hoppas att skådespelaren Ola Rapace eller fotbollsspelaren Anders Svensson kommer ut och glänser Sverige med sina partners.


”Så får du tillbaks pengar på skatten”

Aftonbladet, som är en grävande journalistisk tidning, avslöjar (som vanligt) runt den 30 april om hur du kan göra för att få mesta möjliga avdrag i din skattedeklaration och hur du får tillbaks pengar på skatten. Detta är något som revolutionerar Sverige och som gör att vi köper lösnummer, så att Aftonbladet tjänar pengar på tidningsförsäljning – för dessa uppgifter är något som vi inte kan få eller får av Skatteverket.


”Här bor de rikaste människorna i just DITT område”

Vilken tur att vi har Expressen som tar sig tid att stilla vår hunger av nyfikenhet om vilka i vårt närområde som är rikast just nu. För det är årets nyhet och ett hett ämne, som vi inte kan klara oss utan – tack Expressen för ert gedigna arbete för att hålla oss uppdaterade.


”Det moderna Sverige 2013”

Vem kommer att mynta uttrycket att ”vi lever i ett modernt land och detta bör inte hända i Sverige år 2013”? Förmodligen kommer någon att kunna mynta detta redan första veckan under året – för det är ju populärt att kunna vara ”inne” och vara modern.

Gott nytt år

Gott nytt år i sann
Dima Bilan-anda!


Med kärlek och värme
hoppas Krama Mig att 2013 blir ett år med mycket omtanke till varandra och med glädjefull stämning. Ett år där vi rår om varandra med en medmänsklighet utöver det vanliga, för då kan vi klara alla de avslöjanden som media gör och med ett humant tänk gentemot sina nära och kära.


Gott nytt, kärleksfullt år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-12-27 klockan 07:48. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter