Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Det underbaraste som finns är när kärleken blir besvarad, frågan är hur man går tillväga för att få någon att få ett intresse.

Anonym frågar:

”Jag har träffat en kille som jag känner att jag blivit förälskad i, jag vet inte om det är äkta kärlek eller inte, men jag är verkligen intresserad av honom. Problemet är dock att jag inte vet hur jag ska få honom att bli intresserad av mig, för han kan vara lite mystisk och ge dubbla signaler – ibland rör han vid mig som om han vill säga att han gillar mig, ibland så vågar han knappt se mig i ögonen. Hur ska jag egentligen få honom att bli genuint intresserad av mig och hur visar jag mitt intresse för honom?”

Doktor Romantik svarar:

Det är alltid kul att känna det där pirrandet i magen, när man har träffat någon och som man känner att man verkligen gillar, vi tycker det är roligt att du har träffat någon som du verkar vilja umgås mer nära med och i romantikens och kärlekens tecken.

Det är viktigt att du vågar visa att du är intresserad av honom utan att det missuppfattas, om du väntar för länge kan det bli så att ni förblir vänner och om det är steget längre som du vill, måste du agera och riskera att förlora er nuvarande vänskap.

Varför inte föreslå att ni ska gå på picnic vid stranden med lite vin eller läsk, kyckling och potatissallad? Våga sitta tätt intill honom (det tror vi inte är några större problem, eftersom han ändå verkar vara trygg i din närvaro, eftersom du nämner att han kan röra vid dig ibland) och stryk din hand om hans hår med de beröringar du känner att han gillar.

Ge honom en överraskning och ta med honom på en utomhuskonsert med en artist som han gillar, för att sedan bjuda honom på en romantisk middag – för när ni sitter på restaurangen, är han uppe i varv och glad och exalterad över att fått se sin favoritartist. Där passar du på att berätta om dina känslor, gärna med lite komplimanger, kanske som en oskyldig flirt? Om han inte förstår vad du menar, våga säga de magiska orden”jag älskar dig”. För om han inte
förstår vad du vill och menar, kanske det inte går att vara vänner längre?

Om du vågar riskera er vänskap för att uppleva något magiskt – gå på och visa dina känslor! Vänskap i all ära, men om du inte är trygg med det kanske du står i ett vägval; vinna eller försvinna?

Lycka till och många kramar //Krama Mig

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-11 klockan 11:24. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter