Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Vad är det som avgör om din dejt blir framgångsrik och är det alltid meningen om att du ska hitta drömprinsen vid första dejten? Måste det säga klick redan första gången som ni möts eller kan ni utveckla en samhörighet och gemenskap vid andra, tredje och fjärde dejten? Frågorna är lika många som antalet dejter som varje dag uppstår mellan människor, i dess jakt efter att finna lyckan och kärleken i en annan person.


Det finns många tankar och funderingar kring dejting
och vad man kan och bör tänka på när man ska träffa nya människor. Några vanliga funderingar som Krama Mig får är:

 • Hur länge pågår en dejt?
 • Det finns ingen gyllene regel om hur länge du ska vara på en dejt, det finns inga måsten eller krav på att det ska vara minst en timme eller max tre timmar. Var öppen för vad som kan hända och inte hända – hur länge hade du tänkt att avsätta för dejten om det var din drömprins som du träffade? Om du inte känner att det är din drömprins eller någonting att bygga på, försök vara ärlig och tydlig om att det inte kommer bli någonting, men att ni kan dricka klart kaffet eller äta färdigt maten och efterrätten, men att ni får en erfarenhet av hur det kan vara på en dejt där ni inte hittar er drömprins.

 • Vad göra på den första dejten?
 • Det finns ingen begränsning för vad ni ska göra på er första dejt – allt beror på hur länge ni har haft kontakt innan det första, fysiska mötet och om personkemin kan stämma, även i verkligheten. Det finns många aktiviteter och upplevelser som ni kan göra tillsammans – börja med att ses förutsättningslöst över en fika på stan och känns det som att ni vill ses på en andra och tredje dejt, så kan ni göra någonting speciellt tillsammans då. Det viktiga vid första dejten är att se hur ni kan agera tillsammans och om det finns vibrationer som känns bra för båda.

 • Kan man ha sex vid tredje dejten?
 • Man kan ha sex vid första dejten, om det känns rätt från båda och man kan ha sex efter 200 möten med en person – det viktiga är inte att man måste vänta ett visst antal gånger, utan att det känns rätt och att det ni gör är ömsesidigt. Om det känns som att det är en drömprins som du har träffat, så kan du kanske vänta ett par dejter, innan ni hamnar i samma sänghalm.

 • Ska man dejta fem gånger?
 • Antalet gånger som du ska dejta är inte viktigt – det viktiga är kvalitén i dejterna. Känns det bra från bådas sidor, så kan det bli tusentals gånger som ni ses och känns det inte rätt, så blir det förmodligen inte så många dejter. Att dejta flera gånger och i olika miljöer kan möjligen ge vissa indikationer om hur ni kan synka tillsammans på fester, hemmiljöer och i olika sociala sammanhang.

 • Kan jag lämna en dejt på en gång, om jag inte känner gnistan?
 • Ställ dig frågan om hur du skulle känna om du blev lämnad av din dejt. Avsluta med värdighet om du känner att det inte är din drömprins som du träffat.


Kom i håg att vara trygg och säker när du dejtar,
detta leder till en framgångsrik dejting med andra människor – för det går att var a både trygg och het, när du söker efter kärleken och med tryggheten som grund – lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-01-31 klockan 17:39. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
 • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter