Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «I essän ”Hur kan en fjärde våg av feminism se ut?” diskuteras om det går att föra en kamp och en rörelse där jaget står över viet och om det går att kategorisera och gruppera kön, buy sexualitet och etnicitet. Feminismens tre vågor gås igenom utifrån ett historiskt perspektiv i en samhällskontext och utifrån hur en fjärde feministisk våg kan se ut.

Några slutsatser av en fjärde våg är att den fjärde vågen har en del utmaningar framför sig när det gäller att kunna organisera människor för att nå gemensamt uppsatta mål. Den fjärde vågen inom feministisk rörelse kan fundera på att kunna individualisera sina budskap och att få fram att det som är bra för dig också är bra för samhället och inte som det kan ha sett ut tidigare (om att det som är bra för samhället kan vara bra för dig som individ). Det kan finnas fördelar att se hur det går att få fram budskap där samhälle och individ går hand i hand med varandra. Feminism som definition och begrepp kan också behöva utvecklas till att bli mer individualiserat och ha en grundläggande vision om där individens attribut inte bör eller ska påverka individens förutsättningar att kunna nå sina mål och drömmar.

Läs hela essän här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2015-02-17 klockan 20:23. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter