Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Vad betyder blommor?

Vad betyder blommor?

Med symboler och metaforer kan du förklara din kärlek på många olika sätt – inte minst inom blomsterspråket! Visst har du hör att man ska ge tre röda rosor till sin älskade, men vad betyder det egentligen?


Antalet

Med tio blommor visar du att du vill gifta dig med den du ger blommorna till och med sju blommor visar du att du älskar mottagaren av blommorna. Du bör inte ge sex blommor, då detta visar att du inte tror på personen som du ger blommorna till (men varför ska man ge blommor till någon som man tvivlar på).


Färgen

Den lila färgen på blomman visar på att du vill någons framgång i livet, den rosa färgen visar på förälskelse och trohet. Kärlekens färg – rött – visar på att du räknar dagarna tills du träffar personen igen och solens färg – gul – betyder att någon är solen för dig.


Sorten

Rosen är traditionellt kärlekens blomma och detta kan du ha i beaktande, även om det finns flera olika blomsorter som du kan välja mellan. Hitta mer inspiration på www.interflora.se.


Flowerhouse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2014-01-23 klockan 06:49. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter