Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Kärleken mellan två individer är det finaste som finns, purchase capsule så länge den är ömsesidig och frivillig samt inte skadar någon tredje person.

David i Västerås frågar:

”Hej Doktor Romantik! Jag är en desperat kille på 17 vårar som behöver akuta råd. Min flickvän får ofta prestationsångest på grund av press hemifrån och från skolan. Hennes mamma bråkar med henne dag och natt att hon ska göra slut (utan någon vettig anledning). All denna press har nästan tömt ut allt min romantik. Hur kan jag få tillbaka gnistan? Jag älskar ju henne!! /David”

 

Anette Gustafsson

Anette Gustavsson

Anette svarar:
Försök tänka ut vad hon vill, information pills om din flickvän är säker på sina känslor så är det bara att kämpa på tillsammans, capsule att umgås med varandra, hitta på något mysigt, se film, käka god middag, göra något romantiskt. Tänk på er kärlek och vad ni känner för varandra, det är en svår fråga då din flickvän utsätts för svår press från sin förälder, du får försöka finnas där som en stöttande pojkvän och umgås så mycket som ni kan, prata igenom situationen med varandra och i nuläget är det hur hon vill göra i denna situation, så det är inte mycket du kan påverka, men mer romantik kan det absolut bli. Skriv små romantiska lappar, skriv dikt till henne, ät god middag, bjud henne på bio. Tänk positivt och kärleksfullt! // Kramhälsning Anette”

 

Melinda

Melinda

Melinda svarar:

David, jag förstår att den pressade situationen kan göra det svårt att känna glöd. Och passionen i förhållanden åker upp och ner, det gör den. Det gäller bara att se till att den inte åker FÖR långt ner eller BARA ner. Du säger ju att du älskar din tjej, så se till att försöka ta vara på henne. Hon verkar inte heller må särskilt bra just nu, så kanske skulle ni kunna mötas i det svåra. Prata med varandra om hur ni känner och vad ni saknar, hur ni önskar att era liv såg ut och vad ni kan göra för att komma så nära som möjligt drömbilden. Att samtala med varandra kan skapa en viss intimitet.

Hur ser ert förhållande ut? Vad gör ni när ni träffas? Ta med din tjej på något ovanligt. Hitta på något bara du och hon. Försök att fokusera på det positiva med ert förhållande och varandra, så kan tiden ni har tillsammans bli en paus och ett andrum från den annars så jobbiga och pressade vardagen. // Näsdukar och kramar från Melinda”

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-12 klockan 18:10. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter