Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Ett frieri ska vara unikt
för just dig och din partner!

Vissa har gjort det och fått ett positivt svar. Andra vågar inte för att de inte vill riskera det de har i dag. Vissa har haft modet och frågat och har fått ett nej till svar. Lyckan är att våga fråga och glädjen när båda vill förena sig i en samhörighet nu och för all framtid.

Kärlekens spel är ingen enkel lek och ska inte heller vara enkel.
För att nå lyckan måste du kämpa varje dag och för att nå målet måste du vara beredd att riskera allt. Men du är en stark person och känner att du har kämparglöden – för du har bestämt dig och vill känna lyckan tillsammans med den du älskar och vill dela alla dina dagar i vått och torrt, med både framgångar och bakslag. Du har bestämt dig för att ställa den eviga frågan. Du har bestämt dig att nu ska det hända!

Du har förberett dig inför den stora dagen!
Du har förberett dig för ett stort tal, där du ska ge en kärleksförklaring och ett tal om varför du älskar din partner på det sätt som du gör. Du har valt ut platsen och tillfället där du ska ställa den stora frågan. Du är nervös och vet att din kärlek kommer vara för evigt. Du känner en samhörighet med din älskade, men vet ändå inte till 100 % om du kommer få ett jakande svar eller inte.

Tillfället har kommit och du tar fram din ring!
Den ring som du ska lämna över i samband med din fråga. Du ställer dig på knä och känner hur nervositeten gör så att hjärtat börjar slå dubbla slag. Du börjar känna dig varm inombords och tänker ”nu eller aldrig”. Halva din kärleksförklaring faller bort och det enda du får fram är att du älskar din kärlek och ställer den eviga frågan ”vill du gifta dig med mig?”och hoppas att det inte blir en tystnad – för tre sekunders tystnad känns som en evighet.

”Ja, ja, ja”, säger din partner med ett snabbt besked!
Det var verkligen ingen tvekan och du känner att du håller på att svimma – inte pga din nervositet, utan för den lycka som spirar inom dig just nu och dina känslor som svallar för dig, din kärlek och er samhörighet. Så har ni nått ett steg längre i er relation – att förbereda sig för en förlovning med bröllop som mål!

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-03 klockan 19:08. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter