Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Nätdejting i all ära, men att träffas face to face är bättre för dejting!

Ananym i Stockholm frågar:

”Jag har ”träffat” den här killen på nätet och vi har snackat en hel del med varandra. Har till och med pratats vid med varandra på telefon. Men saken är att jag tycker om den här killen men är väldigt osäker på vad han känner. Han har inte varit så öppen, han är tydligen svårfångad och det gör så ont i hjärtat för jag kan inte veta vad han känner och tycker om mig. Vi har inte träffats varandra i verkligheten men vill fråga honom om han vill ses någon gång (som att dejta) men är rädd att han ska tacka nej eller hitta på en orsak att inte vilja träffas.Är han intresserad av mig? Ska jag våga ta mig chansen att fråga? För det känns som om han är den typ av kille som inte vågar ta första steget. Hjälp mig! ”

 

Melinda

Melinda

Melinda svarar:
Du är rädd för att bli nobbad. Men för att vinna måste man våga! Och jag tror absolut att han PÅ NÅGOT VIS är intresserad av dig. Ni snackar ju en hel del, skriver du. Och har även gjort det i telefon. Så varför inte gå ett steg till, och träffas i verkligheten? Om han säger nej tycker jag faktiskt att han är lite konstig (om ni inte bor väldigt långt ifrån varandra, vill säga). För om han tycker att du är jättetråkig och ointressant borde han inte ens chatta eller prata i telefon med dig. Och du behöver inte känna dig framfusig heller – träffas kan man ju göra utan att det betyder att man ska gifta sig… Se hur det utvecklar sig. Känn efter hur bra ni klickar i verkliga livet! Du säger ju själv att han inte verkar våga ta första steget i er dejting, du har säkert rätt. Men vågar DU?

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-12 klockan 18:04. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter