Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


All kärlek är inte bra kärlek, bra kärlek är att bry sig om varandra och vi får ibland frågor om hur man skyddar sig bäst…

Vi får ibland frågor
om hur man visar kärlek på bästa sätt mot sin partner. All kärlek anser vi är bra kärlek oavsett om det är mellan kvinna och man, kvinna och kvinna eller man och man. Det viktigaste är, enligt vår mening, är att kärleken är ömsesidig mellan de älskande och att respekt och förtroende finns. Finns inte respekt och förtroende mellan de älskande, så är frågan om kärleken kan vara långvarig – frågan är om det kan vara kärlek över huvud taget?


En viktig del
är respekten och kärleken sinsemellan och att man rår om varandra, i detta ingår även att man skyddar sig när man har de mest intima stunderna, vilket är ett tecken på äkta kärlek. Vi vill inte använda pekpinnar och säga si eller så, men det bästa skyddet mot alla sjukdomar är att använda kondom.


För visst är det
ett sätt att visa att man bryr sig om sin partner genom öppenhet? Det är väl inte så roligt att en dag känna att få flytningar från urinröret? Eller få mellanblödningar och flytningar?


Det är ett faktum
om man får oturen av att få klamydia – det är en sjukdom som går att bota, men har du oturen så kan du få sjukdomar som det inte finns botemedel till?


Kärlek är någonting vackert
och som vi ska ta tillvara på. Intimt umgänge är höjden på kärleksförklaringen och respekt och ömhet är något som ska vara en del i kärleken.

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-11 klockan 11:41. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter