Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Vad är viktigt för dig för att du ska känna dig trygg i ditt boende?
Alla har vi olika förutsättningar för att kunna ha ett kvalitativt boende; som att kunna ha kompetent personal från bostadsföretaget som kan komma på tidsbokade möten, ha en närmiljö som lyser upp när det är mörkt eller att våra grannar är pålitliga. Listan kan göra hur lång som helst, eftersom vi har olika utgångspunkter och preferenser och om vi utgår från att vara hyresgäster med erfarenhet från boende eller representerar bostadsbolagen och utgår från ekonomiska faktorer där målet är att spara in så mycket som möjligt.


Krama Mig vill samtala med dig om dina förutsättningar i ditt boende!

Under oktober – november vill Krama Mig ställa några frågor till dig, både via mail, telefon och vid fysiska samtal. Du får vara anonym i samband med undersökningen och resultatet kommer att publiceras i början av december månad (vilket du kommer få ta del av om du så vill).


Om du är intresserad av att vara respondent
är du välkommen att maila kontakt@kramamig.nu eller via kontaktformuläret med uppgifter som ditt namn, ålder, vilken ort du bor på, vilket bostadsbolag som du bor i och om du är intresserad av att delta online, telefon eller fokusgrupp/djupintervju.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-09-22 klockan 09:08. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter