Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Att kunna tänka säkert är viktigt för att skapa sig en trygg och stabil grund – såväl även  datorvärlden. Det görs ofta genom lösenord; det ska vara att logga in sig på arbetsdatorn, för att kunna spela Wordfeud på mobilen eller för att kunna komma in i porten till hemmet.

Det finns många olika sätt att ha ett bra och mindre bra lösenord som man kan minnas. Vi människor är vanemänniskor och vill ha så lätta lösenord som möjligt som vi kan memorera i huvudet, två mycket vanliga lösenord är ”123456 ” och ”12345678 ”, vilket ofta rekommenderas att inte ha som lösen. I olika sammanställning (i tidningen E24 exempelvis) är ”iloveyou” det 13:e mest ”populära” lösenordet och ”sunshine ” hamnar på plats 15. Som en kombination blir det ”I love you, sunshine” (jag älskar dig, solstråle)  och det skulle kunna vara en bra komplimang du kan använda i vardagen för att kunna sprida glädje…

Var trygg och säker även i datorvärlden och se till att du har ett lösen som ingen kan komma på!

Ovanstående inlägg publicerades 2012-03-10 klockan 08:33. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter