Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Jack LenngrenVisst har vi alla drömt om den där perfekta, romantiska kvällen där vi får ta tillvara vår kära på ett kärleksfullt sätt. Jack Lenngren berättar hur du kan uppvakta under en romantisk kväll.

Kvinnan jag ska ut med befinner sig hemma. Jag åker dit för att hämta henne. Med mig har jag en bukett blommor och en låda choklad. Jag kliver ur bilen och gömmer blommorna och chokladen bakom min rygg. Sen går jag och knackar på dörren. Hon öppnar dörren och precis innan hon hinner krama mig så backar jag ett steg. Jag räcker fram blommorna och chokladen åt henne. Hon lägger ifrån sig presenterna och ger mig en stor, fin kram.

Under bilresan sätter jag på romantiska sånger (som jag fått höra av hennes vänner att hon gillar). Vi pratar under resan om allt möjligt. Hon har ingen aning om vart vi ska tills hon känner igen stället. Jag parkerar vid stranden och öppnar bakluckan. Jag tar upp en påse som är fylld med grillsaker och vi går mot grillplatsen och sätter oss ner tätt intill varandra. Jag börjar med elden, då att en kylig vind är på väg. Medan jag fixar elden pratar vi om saker och ting.

Efter en stund slukar elden i veden och det brinner ordentligt. Jag tar hennes hand i min och drar henne med mig till strandkanten… Vi doppar våra fötter i det kalla vattnet. Jag går in mot land före henne och hämtar en handduk. Hon står i sanden då jag böjer mig ner för att få bort all sand som fastnat på hennes fötter.

Vi sitter vid elden som har brunnit halvvägs. Vi ser på solnedgången tillsammans. Vi äter ett par korvar och efteråt ger jag henne en efterrätt som är så god att hon vet inte hur hon ska gå till väga… Till slut är det kolsvart ute och vi sätter oss i bilen. Vi börjar köra iväg till hennes hem och hon ser på mig nästintill hela tiden under resan. Jag kan inte se på henne för att jag kör 🙂 men jag pratar med henne om allt och inget. Till slut är vi framme och vi ser varandra djupt i varandras ögon. Hon lutar sig sakta över växelspaken och jag närmar mig också för att känna hennes hud. Hon ger mig en kyss och säger: ”Vi ses imorgon.” och efter ett ögonblick kliver hon ut bilen.

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-21 klockan 18:11. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter