Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Varför har man ett förhållande?

Förhållanden ger människor glädje och hopp för en förbättrad framtid. Många människor ser detta också som att personen verkligen har lyckats finna det som livet mycket är baserat på. När en människa delar med sig sitt allt till en annan människa betyder det att de tillsammans verkligen litar på varandra.

Många människor tappar denna fas och bryter reglerna till ett trofast förhållande. Så varför ska man ha ett förhållande? En mycket positiv sak med att ha ett förhållande är
att du aldrig är ensam. Du har alltid någon där som du vet håller dig kär. Ni tillsammans får mycket fler aktiviteter att göra än om ni bara var kompisar.

Tillsammans får ni lösa livets pussel och hitta saker som man kanske inte skulle hitta annars. Två hjärnor är bättre än en hjärna. Din kreativitet kan öka på grund av din partners förstånd. T.ex. han är bra på någonting där hennes talang är mindre bra.

Eller åt andra hållet. Ekonomin blir större. Detta kan också vara positivt om ni ska köpa ett nytt hus eller fort tjäna ihop pengar för en utlandsresa eller vart ni ska åka på romantisk weekend tillsammans.

Att hålla kvar

Ordet ”förhållande” innehåller ordet hålla. Jag skulle vilja tolka det som att vi måste verkligen lära oss att fortsätta kämpa emot skilsmässa. Att göra slut med någon man älskat/älskar är inte lätta. Mycket kan bero på att du eller din partner har funnit någon
ny. Detta ämne är jag väldigt rädd för.

Jag ser inte varför en människa ska gå och leta efter en ny partner när den redan har en partner. En sådan här grej får folk att må mycket dåligt. Tänk dig själv som den utstötte, there patient hur skulle du känna dig om din partner helt plötsligt sa att personen hittat en ny partner? Ingen vill att detta ska hända men ändå händer det! Varför sabotera någons annans liv med att säga något som tolkas som ”Jag har hittat någon annan, du duger inte”?

Positivt/Negativt

Det finns mycket positiva saker inom ett förhållande. En av de mest positiva saker är att man får dagens energi av din partners kärlek. Finns det något bättre än att vakna upp på morgonen och se personen ligga bredvid din sida? En till positiv sak är att ni är två som kan handskas med ett problem. Om du är deprimerad brukar det ofta hjälpa om din partner är där och stöttar dig. Hushållet blir finare med två stycken som hjälper till. Du behöver inte göra allt utan att ni delar upp uppgiften. Ungar är ju kärlek!

Tänk dig då ni som inte har ungar än skaffar er det. Självaste tanken på att du får se dem växa upp och springa runt dina ben. Självklart finns det mycket fler positiva saker med ett förhållande, men jag ska hoppa vidare till det negativa.

En del tycker längre in i förhållandet att det är jobbigt att se en och samma människa varje dag som går. Mycket går och göra åt saken. Ni kan dels ta en veckas paus ifrån varandra. Dvs. att ni inte går och har sex med andra utan att du och ditt kompisgäng kanske drar på en utflykt någonstans i världen. Annars är det bara att inse att du verkligen älskar denna underbara person. Du kan till exempel tänka på den gången ni träffades och dela med dig den berättelsen till din partner. Att sköta barnen kan ibland vara en plåga. Dels för att ni kanske jobbar och dels för att sköta om dem kan vara svårt för en del. Tänk alltid på barnens framtid! Livet har sina luckor där mycket inte stämmer. Så länge du har koll på vem du älskar och verkligen älskar den personen till max!

Jack LenngrenJack Lenngren

Är du typen som söker efter den eviga kärleken?

Om vi ändrar på världen måste vi passa in i den också. Människor idag får bestämma allt mer och mer om vad som är rätt och fel. Alla har sinar egna tankar över hur saker ska fungera. Tex. religion är en utav dessa saker som ändras vart eftersom. En del tror på att det finns en ny värld som väntar oss efter döden och andra tror inte på det.

Alla har sina tankar över hur ett förhållande ska vara. Det finns dom som endast uppskattar en natt i sängen med någon annan och det finns dom som vill tillbringa hela sitt liv med en enda individ. Människor som endast är ute efter ett engångsligg kallas för ”player”.

Detta kan ske efter grupptryck eller att individen har svårt att älska någon annan. Många som har börjat livet i denna bana har börjat för att dom kanske har haft det svårt att träffat och umgåtts med kvinnor förut. Andra orsaker kan vara för spänningen att se hur många kvinnor dom kan få till sängen med deras inlärda teknik.

Men vad är nu bättre, shop mer spännande, sildenafil mer uppskattat? Båda banorna kommer ge dig besvikelse nu eller senare.

 

Ett förhållandes nackdelar:

– Om du inte älskar den du delar livet med kan det bli svårt att veta vad du egentligen vill. Därför känn själv av vad din partner har för positiva kunskaper och erfarenheter.

– Din egen frihet blir mindre, du får en frihet som måste delas med din partner.

– Du kan få offra mycket av det du älskar för att få din partner glad.

 

Ett förhållandes positiva sidor:

– Du får chansen att skapa en ny generation och låta ditt släktträd växa på.

– Ni har delad ekonomi och kan göra mer för pengarna.

– Du har någon att prata med då du är deprimerad eller glad.

– Du vet att någon älskar dig för den du är.

 

En players nackdelar:
(Allt behöver inte vara negativt, mycket kan vara positivt, men alla ser olika på saker)

– Du kan bli märkt så att tjejerna vet att du är en player.

– Du kan tappa vänner för att dom känner att du sårar tjejerna.

– Om ditt mål inte vet om att du är player kan du såra dom.

– Det kan vara svårt senare i livet att sluta upp med leken.

– Färre kan lite på dig

– Motastsen till det positiva i ett förhållande (se Ett Förhållandes positiva sidor)

 

Fördel med att vara player:

– Du lär dig vad tjejer vill och inte vill.

– Om du har varit blyg lär du dig att våga diskutera med tjejerna.

– Du har lätt att skaffa ett ligg.

Alla dessa punkter är bara en bråkdel till de punkterna som inte står. Vilken av dessa punkter är du? Vem vill du vara? Hur vill du bemöta andra? Vad vill du minnas då du blir äldre?

Jag vill stötta och bevara äktenskapen.
Vi som människor borde förstå att det liv vi lever nu kommer att ha sitt slut. Bevara denna stund du har på jorden och känn av själv hur du ska leva. Låt aldrig dina vänner bestämma åt dig!

Jack LenngrenJack Lenngren

Ovanstående inlägg publicerades 2011-12-04 klockan 10:36. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter