Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Kärlek är något så alldeles, alldeles underbart och visst är det något vackert när du får höra de magiska orden av den du älskar allra mest. Här får du tips på hur du kan säga de magiska orden ”jag älskar dig”.

Vacker röd ros

Vacker röd ros


”Jag kysser dig lätt och säger…”

”Det är lätt att säga de magiska orden ”jag älskar dig” till någon, men att mena det är svårare. Att mena det från hjärtat är något jag aldrig kunnat, förrän jag träffade dig. När kärleken växer, kysser jag dig lätt med den magiska kyssen och säger de magiska orden som vi båda vill höra – ”jag älskar dig av hela mitt hjärta”. För kärleken ska vara för evigt och för mig är kärleken till dig större än livet och i din närhet vill jag alltid vara, att få beröra dig och känna din lena hud får min själ att få frid. Min kärlek, jag älskar dig – mer i dag än i går och desto mer i morgon jämfört med i dag.”Mitt hjärta

Mitt hjärta


”Mitt hjärta”

”Älskling, jag älskar dig oändligt, att vakna bredvid dig får mig att känna mig hel. Du är en ängel i mitt liv och kärleken mellan oss får mig att älska dig på ett oförglömligt sätt, för tillsammans kan vi skapa chans till kärlek. Vi kan ge kärlek en betydelse och mening i livet, för utan dig känner jag mig inte hel och jag hoppas att du känner likadant. Vi har förenats i kärlekens namn och jag kommer kämpa som en ”soldier of love” för att få vara din livskamrat och partner för all evighet, det är ett löfte jag kan uppfylla.”


En längtan till frihet!

”Att kunna få rå om dig, beröra dig och din lena hud får mig att känna en längtan till lycka. Tillsammans ska vi kunna vara starka och visa världen att vi hör samman, du och jag, i en kärleksfull harmoni i vår kamp om den äkta kärleken. Låt mig få vara dig nära och låt mig få höra de vackra orden, viskande i mitt öra och låt oss förenas i en sensommarnatt på stranden, fylld med magisk kärlek. Du är den som jag vill ha, med dig vill jag för evigt vá – du vet att jag dig för alltid kommer älska. Lycka är när jag med dig får älska, för mig finns ingen annan, för det är med dig som jag är trygg med och vågar vara mig själv, utan att behöva fundera på om du älskar, älskar inte mig.”

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-13 klockan 17:13. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter