Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Ingenting är större än att få älska och att bli älskad av någon och få uppleva magiska stunder tillsammans med den stora kärleken. Känslan av att få älska sin kärlek och få känna beröringar skapar älskvärda, kärleksfulla stunder.

Visa kärlek ofta!

Kyssen är en symbol för att visa äkta kärlek och att älska någon – skapa magiska stunder tillsammans! Visa din kärlek i din relation i ord och handling, ofta och genuint. För kärleken måste vårdas väl för att utvecklas i en positiv anda, både för dig och din partner.


Att älska någon är en magisk upplevelse!


Att få höra de magiska orden
jag älskar dig” från den vi älskar och meningar som”jag älskar dig för den du är, att älska med dig är det underbaraste som finns för mig”.


Vi måste våga visa
våra känslor för varandra och våga riskera att få ett nej för att få höra de magiska orden  från en annan individ som är betydelsefull för oss i vår relation och som vi vill fördjupa relationen med.


Visa kärlek till den du älskar
allra mest med en blombukett eller med en egen namngiven stjärna på himlen! Det är två enkla sätt för att visa med handling  vad du känner i vardagen och är ett utmärkt sätt att ha som komplement till de kärleksfraser du ger.

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-13 klockan 17:02. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter