Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Anonym tjej frågar:
”Hej, det är så att jag är förälskad i min kompis lillebror. Han är 21år  och jag är 18, snart 19. Problemet är att våra familjer är rätt så tajta. Jag valde att berätta för honom om mina känslor och frågade ut honom. Han sa att han skulle komma, men dök inte upp den dagen. När jag frågade honom om varför han inte dök upp, sa han att han hade glömt. Han kollar hela tiden och försöker röra vid mig, som att ge mig en klapp på axeln eller ”råka” ta min hand…. vad ska jag göra?
MVH en hopplös tjej”

Krama Mig funderar:

Hopplöst förälskad

”Kan det bli vi två?” funderar anonym tjej…

Kärlek är något som inte känner gränser, roligt att du har känslor för en annan människa och att du både visat och berätta om hur du känner för din kompis lillebror. Förhoppningsvis har ni haft en vänskapsrelation i grunden, innan du börjat få de känslor som du har i dag – för då finns det bra förutsättningar att ni kan vara vänner, i fall det inte skulle bli en varaktig kärleksrelation mellan er. Det verkar som att han kan ha liknande känslor för dig, som du har för honom, så fortsätt med att försöka få veta vad han känner för dig genom att prata om detta – för genom en bra, sund dialog vet ni vad ni känner för varandra och om ni ska gå från en vänskapsrelation till en kärleksrelation. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-06-29 klockan 13:03. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter