Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Det sägs att det är ”grönare på andra sidan gräset” och att ”man vet vad man har, men inte vad man får…”. Tanken att pröva på någonting som är ”över gränsen” kan vara lite pirrigt, vågar du ta chansen/risken?

Fredrik i Varberg ställer frågan:

”Hej, jag har träffat en underbar kvinna… hon har två barn och är sambo. Jag har fått sådana känslor, så jag vet inte hur jag ska göra. Vi har träffats på en chatt… just nu så är hon på semester i 4 veckor… ska jag ta det lugnt till hon kommer hem??? Jag vill ju träffa henne och hon vet inte vad hon vill.. Hon har problem med sin gubbe. Hur ska jag göra?”

Emelie Eliasson

Emelie Eliasson


Emelie svarar:

”Jag tycker att det låter roligt att du har träffat en underbar kvinna. Men om det är så som du säger, att hon har problem med sin man så tycker jag att du ska ta det lite lugnt. Jag tycker att du kan hålla kontakten med henne, men pressa henne inte. Ge henne tid och hör efter hur hon tycker och känner. Lycka till! // Kramar från Emelie”

 

Melinda

Melinda

Melinda svarar:
”Hej! Vad härligt att du har träffat en underbar kvinna. Men vänta nu – ni har ju faktiskt inte träffats IRL vad jag förstår. Ta det lugnt, ja det är vad du behöver göra! Försök att inte låta känslorna ta överhanden. Kvinnan har familj. Tänk på att risken finns att hon tror sig börja få känslor för dig bara för att hon saknar något tillsammans med sin man. Låt dig inte bli utnyttjad – hon är ju faktiskt fortfarande sambo.

Jag tycker att du ska låta henne vara, och om hon verkligen vill ha dig så får hon bryta upp med sin man först. Pressar du henne till något, en dejt, ett nytt förhållande – då blir det bara fel. Tänk på barnen, säger jag. Tänk på barnen. Som vuxen måste man ta ansvar för sina handlingar på ett annat sätt, man kan inte experimentera lika mycket som när man var ung när barn finns med i bilden. Nu är ju barnen hennes, men respekterar du henne måste du även ta hänsyn till hennes barn. Kanske vet hon bättre hur hon känner efter semestern. Önskar dig lycka till med kärleken! Oavsett om du hittar den med henne eller någon annan.”

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-11 klockan 18:41. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter