Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «”De kvinnliga vd-arna i de kommunala bostadsbolagen i Stockholms län tjänar mer än männen i genomsnitt. Så har de också större bostadsbolag.”

Det talas om att det ska vara lika lön för lika arbete. Men var finns rösterna för att det ska bli en förändring när kvinnor har högre lön för män? Gäller inte principen om lika lön för lika arbete då? Varför är det tyst och ingen kamp för jämställdhet och jämlikhet när det gäller högre kvinnliga löner än manliga löner?

Om och när den fjärde vågen av feministisk kamp, kanske det kan bli en förändring och en kamp för individen och inte enkom när det baseras på juridiskt/biologiskt kön och att det ska råda jämställdhet och jämlikhet oavsett situation.

Läs mer om kvinnliga vd-löner på www.hemhyra.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2016-01-30 klockan 11:25. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter