Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Jennie berättar:
”På alla hjärtans dag ska jag laga en extra fin middag till mig själv och mina pojkar och baka en fin hjärtformad prinsesstårta! Jag tycker det är fint att ha en dag som denna till att bemärka dem man håller av, även om jag vet att många tycker att det är överreklamerat!

Jag har dessvärre ingen familj utöver mina två barn, men jag har väldigt goda vänner som har varit där och stöttat mig genom mitt liv och dem brukar jag alltid skicka ett fint handskrivet kort på just alla hjärtans dag! Det betyder så mycket att få lite bekräftelse, och ett handskrivet kort eller brev säger så mycket mer än en email… att man har tagit sig tid!”


Krama Mig tipsar:
  Choklad- och hallondessert!

Ovanstående inlägg publicerades 2012-02-11 klockan 16:44. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter