Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Jessica Thåström

Jessica Thåström

Nedan publicerar vi krönikor av Jessica Thåström.
Vill du bli krönikör? Kontakta Krama Mig!

Krammeny
Krammeny

”Du förtjänar det bästa”
Krammeny ””Det är skillnad mellan att vilja och att göra!”
Länge kände jag att; kärlek är för idioter. Naiva, help blinda, buy more about korkade idioter som bara inte fattat att någon högre makt satte husdjuren på jorden av en anledning. Samtidigt gick jag och förblindade mig själv i förälskelse hos än den ena än den andra. Och när jag väl fått vad eller den jag ville ha. Suktade jag direkt efter någon eller något annat. Det är ett sjukt idiotiskt och destruktivt beteende från min sida…


Numera kan jag tycka
att kärlek är bara svårt. Svårt att få grepp om sina egna känslor. Speciellt om man inte vet var man har sig själv, store SAMT är fast i komma-över-ex-träsket.


Att gå vidare efter ett misslyckat förhållande
är ta mej fan inte alltid enkelt. Jag kommer på mig själv att, efter en flera års ersätta-ex-med-ex procedur, nästintill ha tappat räkningen på hur många jag varit tillsammans med. Jag sa nästan. Men om vi skulle tippa på att jag varit tillsammans med fem personer på tre, fyra år. Utav dem fem, har jag nog bara fullkomligt kommit över en eller två utav dem. Vad är ens att komma över någon? Jag kan med *Hands down* säga att jag definitivt inte vill ha tillbaka någon utav de fem.  Men de två jag ”kommit över” kan jag, i alla fall i en liten och gles tanke och som dessutom inte dyker upp alls ofta, tänka på utan att – i tanken – dra fram någon form av tillhygge som jag slår dem sönder och samman med.


Jag har hört
att om man verkligen vill komma över någon idiot, som inte var värd en från första början, så ska man förlåta dem. Inte för att berättiga att vad de gjort varit okej, utan för att sätta P på sitt lidande och med huvudet högt visa att man är värd bättre än att förödmjuka sig med att tänka på dem.


Mitt första förhållande
varade i ett och ett halvt år – tills han var otrogen, med min bästa vän, då jag låg nedsövd. Den personen har jag haft svårast med att ”förlåta” och sluta tänka tankar då jag torterar denne i timtal.


Jag har försökt
– i tanken – att bygga upp en scen, där jag förlåter denne och säger att jag är värd bättre och bla bla bla. Men jag tror ärligt talat att så länge man faktiskt medvetet inte vill förlåta, så kan man inte ens i tanken göra det. I alla fall inte för mig, för inte fan har mina tortyrillustrationer upphört!


Men det är väl som Slash säger i sin självbiografi;

”Man kan inte bara vänta på att ödet ska ge en vad man tycker sig förtjäna. Man måste göra sig värd det, även om man själv tycker att man gjort tillräckligt. Du kanske har uppnått det du ville, men är du säker på att du lärt dig läxan?”


Jag ska fan tatuera in det, så fort mitt ’’FUCK OFF’’ i pannan har försvunnit eller åtminstone bleknat…


Jessica, fristående krönikör

Ovanstående inlägg publicerades 2012-01-13 klockan 18:05. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter