Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Personligt kärleksbrev

Skriv ett personligt kärleksbrev...

Du kan om du vill och du vill om du har känslor – och alla har vi känslor, decease så du kan, page vill och har förmåga! Visa detta genom att skriva ett personligt kärleksbrev till någon som du älskar och bryr dig om…

Utgå alltid från dig själv när du skriver det personliga kärleksbrevet. Ha gärna med en bild och trevligt motiv på den du skriver kärleksbrevet till. Se till att du kan stå för det du skriver, visit this site även efter att din partner eller den du älskar läst brevet.

Låt dig inspireras av kärleksbrev och olika kärleksförklaringar och visa kärlek i sann anda! Om du vill ha hjälp med att skriva kärleksbrev – kontakta Krama Mig för olika infallsvinklar…
Nu när sommaren håller på att krönas, troche och på vissa ställen i Sverige har det nog redan gjort det. Men det är nu när solen värmer, store fåglarna kvittrar och världen är grön. Det är Nu när parkerna fylls med alla äckligt nyförälskade som med ett fnitter omfamnar varandra med både armar och ben medan de kör ner sina tungor i den andres hals.


Det är väl ändå nu det är som värst
att vara singel, nurse tänker jag i alla fall. Då har väl jag en himla tur eftersom jag inte är singel utan har en lurvig hårdrockar pojkvän sedan 15 månader tillbaka. Men för det så har jag ju knappast glömt hur satanisk ens ögon blev då man tvingas få andras kärlek uppkört i facet varje gång man gick ut. Nä då stannade man hellre hemma och tokonanerade ensam med den svarta lådan med alla dildos och vibratorer. Ett tips till er singlar – gör inte som jag gjorde; man sabbar nästan sexlusten genom och gnida sönder ens kön.

Våga visa er kärlek

Våga visa er kärlek


Och till er i förhållanden –
återigen, våga visa er kärlek. Våga utmana förhållandets rutinmässiga vardag. Våga lämna sovrummet (det är nog knappast bara kvinnor som trivs bäst att ha sex i sängen.) våga testa, våga fantisera. Ha sex på soffan, golvet, diskbänken, köksbordet, balkongen alternativt altanen, smyg ut i en ödslig skog mitt i natten och ha sex där. Eller varför inte i bilen på något, hyfsat, diskret ställe. Jag har provat allt ovanstående. Men ha i åtanke att herr Blå kanske inte alla gånger blir så road av att ni gnider hud på hans motorhuv. Så var försiktiga.


Men ett bra sexliv är ett spännande sexliv.
När adrenalinet och endorfinet formar en perfekt cirkel. En annan väldigt viktig nyckel till ett lyckat sexliv i ett förhållande, en huvudnyckel, är att PRATA. Självfallet inte om vad som helst. ”stängde jag verkligen av kaffekokaren” kan bringa både en bra och inte så bra respons. Det jag menar är detsamma som alla andra tidigare tjatat om – men som är desto sannare. Berätta vad som är skönt, och vad som inte är skönt. Peka, pilla, visa, berätta!

Det absolut mest avtändande
som kan finnas är när man har sex med en kille som, inte bara en gång, inte bara två gånger utan om och om och om igen, frågar är det här skönt? ”Jag skrikstönar, vad fan tror du?! Håll käften och fortsätt!” Nej som sagt. Fråga en gång med sensuell röst och det är upphetsande, fråga fler gånger med min fittsaft i skägget och du blir utslängd..


Jessica, fristående krönikör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-05-28 klockan 05:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter