Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Frukost: Fyra koppar kaffe och oberäkneligt antal cigaretter (jag har glömt).

Sitter ute på systerns balkong och hör hur fåglarna kvittrar. De ska tacka för att de slipper kärleksproblem. En vecka kvar tills jag och min andra syster åker till Grekland. Vad ska jag göra innan dess? Mamma vet att jag Inte klarar av att bo hemma, thumb mitt egna hem känns som ett fängelse, dels för att det ligger femtio minuter utanför Stockholm med pendeltåg. Jag är lättad att jag får bo hos min syster Therése, men helt ärligt vill jag inte heller vara här, det känns som att jag befinner mig på ett ”Rehab för brustna hjärtan”.

Jag är fortfarande i min lilla bubbla, att inte vilja gå vidare och kan inte acceptera det som har hänt. Jag är så trött på att man alltid måste acceptera och gå vidare. Det känns så konstigt, omvärlden lever vidare medan jag är fast i kedjor, och jag vet inte ens om jag vill leta efter nyckeln som tar mig ut ur detta i en höstack.

Solen skiner och sitter i mitt myslinne. Märker att jag håller på att bli lite solbränd. Jag tittar på min högra arm och där ser jag de ärr efter den gången han rev mig så att jag blödde. Nej, han misshandlade mig inte, utan ska jag vara ärlig så hade vi oftast hårt sex. Vi gillade att riva varandra och det känns jobbigt nu att ha kvar ärr som kommer hela tiden påminna mig om honom. Men jag är inte den enda som kommer bli påmind, för den morgonen när vi pratade ut efter att han berättat om att han hittat en tjej, så låg jag med huvudet på hans bröst och grät. Då såg jag ärret som jag gav honom på magen. Ett sött litet ärr faktiskt. Det känns skönt på något sätt att han kommer bli påmind av mig av det.

Jag avskyr att inte leva i en viss trygghet, att inte veta vad som händer i morgon. Jag saknar honom så att det gör ont och jag behöver honom verkligen. Behöver jag honom verkligen? Just nu gör jag det. Det som irriterar mig mest är att jag har försökt få honom att falla för mig i ett halvår och så plötsligt kommer en annan tjej och efter cirka en månad faller de för varandra. Jag sa till honom den där morgonen vi pratade ut att ”Hon ska fan inte komma och säga att hon älskar dig, för det är jag som gör det!” Usch, jag känner mig som boven i dramat.

Visst, jag har sagt till honom hela våren att ”Jag vet att jag inte kan tvinga dig att få känslor för mig”. Men det känns inte rättvist för fem öre. Jag har gjort saker för honom som att bjuda honom på restaurang, Skansen och en liten present till hans födelsedag. Jag har i för sig tänkt att jag inte ska tro att han kommer göra något sådant stort för mig när jag fyller år, men nu vet jag knappt om jag ens kommer få ett grattis.

Johanna Bergvall

Johanna Bergvall

Idag ska jag i alla fall ut från mitt ”Rehab för brustna hjärtan”. Min vän som ska börja jobba på Gröna lund har ett antal fribiljetter på attraktioner så vi ska väl åka några stycken. Det värsta blir väl att jag kommer bli påmind av honom där med, för vi var på Gröna lund tillsammans precis för en månad sedan idag.

Johanna Bergvall

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-07-19 klockan 18:32. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter