Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «Basshunter – aka Jonas Altberg – med en karriär som är en framgångssaga som innehåller både glädje, lycka och kärlek. Han skapar kreativitet som få artister klarar av och han går alltid sin egen väg och lyckas alltid skapa framgångar.

Intressant information:


Jonas Altberg
  är en framgångsrik artist som dessutom gör ett gott arbete för att underhålla på ett romantiskt och kärleksfullt sätt, samtidigt som han kan skapa opinion om sjukdomen  Tourettes syndrom som han har och kan ge diagnosen ett ansikte. Han är en positiv förebild som också har erhållit Krama Mig´s Lyckokram.


Basshunter som skådespelare!

Krama Mig vill se Jonas ”Basshunter” Altberg som skådespelare och huvudrollsinnehavare i en romantisk film, eftersom han bjuder till vid många olika tillfällen, som backstage!


Härligt med romantik med Basshunter
– se hans hälsning inför Alla hjärtans dag! Vad tycker du –  ”Varför får inte Basshunter skörda framgångar”?


Basshunters nästa album?

Tänk om Basshunter släpper ett album med romantiska sånger – det skulle bli en minst lika stor succé som hans släppta album och han gör kärleksfulla uppträdanden. Nedan presenterar vi ett förslag till ett romantiskt album med vår favorit Basshunter:

CD 1:
1. En dag i juni
2. Bara du och jag
3. Strand Tylösand
4. Jag drunknar i dina ögon
5. Var mig nära
6. Barfota utan strumpor
7. Rosen
8. Boten Anna
9. Ta mig i dina armar
CD 2:
10. Hold me now
11. To love once again
12. Tycker om när du tar på mig
13. Unbreak my heart
14. What a wonderful world
15. When doves cry
16. Without Stars
17. Love hurts
18. Älska mig för den jag är
Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-28 klockan 21:18. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter