Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «Att ha sex på första dejten eller första gången man träffas är något som alltid kommer diskuteras. Många skulle säga att det är en dålig idé. Jag har alltid ansett att det inte kan förändra någonting. Blir det inget mer, då skulle det ändå inte ha blivit det. Och egentligen, varför måste man vänta? Finns det något vettigt svar på det? Förmodligen inte. Det är väl upp till var och en, känner man för det så varför inte. Och även om man låter bli så finns ju ändå ingen garanti för att det blir seriöst. Sen kan det bli precis tvärtom också…


För snart 2 år sen var jag på en fest. Det var sommar, jag var singel och ärligt talat – jag ville bara ligga. Jag är absolut ingen som tar vem som helst, tvärtom, och därför var det på tiden. Redan i början av kvällen fick jag syn på honom, och jag sa till någon i mitt sällskap att jag hade tagit honom om han inte varit så full – för han var ju utan tvekan den snyggaste killen där.

Senare under kvällen träffade vi en bekant och hans flickvän, och eftersom jag inte hittat något intressant ännu så frågade jag henne om hon kände någon kille där som jag ”kunde ta”. Egentligen en väldigt dålig idé, för när man ställer den frågan så leder det nästan alltid till att de försöker para ihop en med någon som man inte alls vill ha. Den här gången gick det dock bättre; hon blev helt exalterad och började leta efter sin pojkväns kompis som de var där med. Honom skulle jag bara ha, tyckte hon. Självklart visade det sig vara den väldigt fulla killen som jag sett tidigare under kvällen. När hon presenterade oss för varandra så insåg jag att han var ÄNNU fullare än vad jag hade trott innan. Det var dock ingenting som hindrade mig. Han var den enda som intresserat mig under hela kvällen, och av någon anledning kunde jag inte motstå honom och hans klumpiga sätt att ragga på mig.

Han drack bara vatten resten av kvällen och jag drunknade i hans ögon. Utan att gå in på detaljer så kan man väl säga att jag fick det jag ville den kvällen, mer eller mindre. När jag åkte hem därifrån senare under natten så var jag nöjd. Den här killen var faktiskt den snyggaste jag träffat, och dessutom grym på att kyssas.

Jag hade inte tänkt mig något mer än den kvällen, och även om han tjatat till sig mitt nummer så blev det inget mer heller. Vi tappade kontakten väldigt fort och även om jag tyckte det var lite drygt av honom att bara sluta höra av sig så brydde jag mig faktiskt inte så mycket, jag sökte ingen partner och även om jag hade kunnat tänka mig att träffa honom igen så var jag nöjd. Jag hade i alla fall roliga minnen från kvällen med honom, och visste att han förmodligen skulle förbli den bästa jag kysst och den snyggaste jag varit med.

Nästan ett år senare ringde han mig… av misstag. När han insåg att han ringt fel så skämdes han så mycket att han låtsades att han inte mindes någonting av mig eller den kvällen. Men han fortsatte ringa, vi pratade i telefon flera timmar varje gång och efter ett par månader träffades vi. Och väldigt fort blev vi nära vänner. Inte bara vänner, visserligen, men framför allt vänner. Det skulle dröja ytterligare några månader (ganska många månader) innan vi till slut blev tillsammans.

För snart 2 år sen kunde vi inte slita oss från varandra på flera timmar, vi kysstes konstant och hans händer var över hela min kropp. Vi brydde oss inte om att det var massa folk överallt, ärligt talat har jag nog aldrig varit så attraherad av någon. Jag drunknade i hans ögon och förklarade för honom hur mycket jag älskade hans leende medan mina händer smekte hans mage. Och jag var så nöjd över att ha fått ragg, och speciellt över att ha fått honom. Men jag ville bara ha honom just där och då.

Josefine Andersson

Josefine Andersson, fristående krönikör


I dag drunknar jag fortfarande i de där blåa ögonen, vi är fortfarande lika attraherade av varandra som då men inte bara det. Det där leendet gör mig fortfarande lika knäsvag som då, men nu är det inte bara hans leende och hans ögon jag älskar – jag älskar honom. Och när han säger att han älskar mig, då kan jag inte sluta le och börjar nästan gråta av lycka, varje gång. Jag vill inte bara ha honom en kväll, jag vill ha honom resten av mitt liv. Och att vi hade sex första kvällen vi träffades, det påverkar verkligen ingenting. Det är helt andra saker som avgör om man blir tillsammans och om det kommer att funka eller inte. Nej, det handlar faktiskt inte alls om hur det börjar, utan om hur det slutar.


// Josefine Andersson, fristående krönikör


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2014-03-13 klockan 07:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter