Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Dima Bilan

Jul med Dima, vore väl något?


Julafton är Jesus födelsedag
som är den 24 december. ”Du ska vara snäll under hela året, annars kommer inte Tomten till dig”, har vi nog alla hört när vi var barn.


Det är klart att Tomten finns,
men var bor han egentligen? Det må de vise männen tvista om, själva är vi på Krama Mig övertygade att det inte spelar någon roll varifrån Tomten kommer, vi ska vara snälla mot våra nära och kära under hela året ändå.


I samband med julen så finns det ofta bestyr och måsten
som kan uppstå hos många. Julskinkan måste in i ugnen, storstädning och inköp av julklappar måste göras. Det gäller att kunna ha avkoppling som mål och vad är inte bättre än att gå på julkonsert med julsånger som får en att få rätt julstämning? Kom ihåg att julen ska vara finnas med kärlek och värme för alla och att det är viktigare att umgås med nära och kära framför alla måsten!

Den 24 december fyller den ryske artisten Dima Bilan år
  och är en internationell, kärleksfull artist som med framgång sprider kärlek med sina sånger.


Great days


Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-27 klockan 14:08. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter