Flygvaruhuset

I Krama Mig´s kalendarium ser du kommande, inplanerade träffar och aktiviteter. Har du tips, förslag på verksamhet eller vill veta mer om någon aktivitet? Kontakta Krama Mig!


Aktuellt
 • Vill du ta en fika?
  Nyfiken på Krama Mig och hur du kan involvera dig i något projekt?  Ta en fika med Krama Mig´s grundare och se hur vi tillsammans kan verka för ett tryggt samhälle. Plats och tid kommer vi överens om.
 • Påverkan och opinion!
  Vill du påverka och skapa opinion kring viktiga frågor som ditt boende och trygghet i närmiljö? Vill du påverka riksdag och kommun och nå ut med ditt budskap? Krama Mig träffar gärna dig för att ge konkreta förslag på hur du kan skriva medborgarförslag och agera rent praktiskt för att påverka beslutsfattare som VD för bostadsbolag och partipolitiker. Plats och tid kommer vi överens om.
 • 30 november: Volontärdagen 2013
  Krama Mig vill därför samla människor, föreningar och företag att avsätta valfritt antal timmar den 30 november 2013 för att involvera sig i en ideell organisation eller förening. Här samlas några tips på ideella organisationer och föreningar som är värda att lyftas upp, utifrån kravet att de ska ha 90-konto.
  Läs mer om Volontärdagen 2013!
Studiecirklar och föreläsningar
 • Inspirationsföreläsning
  Vill ni utvecklas som individer utifrån personliga mål och som är till gagn för företaget, föreningen eller i andra sociala sammanhang? Har ni möjlighet att avsätta ett par timmar för att skapa ett halleluja-moment för att kunna få nya positiva infallsvinklar för era projekt? Låt en inspiratör komma till er för att ge er den energi som kan behövas för att ni ska kunna få nya krafter till projektet med drömmar och mål som kan förverkligas med konkreta åtgärder. Kontakta Krama Mig för att få en kostnadsfri offert.
 • Ett humant ledarskap
  Går det att ha ett ledarskap som tillvaratar företagets ekonomiska krav och de anställdas arbetsmiljö? Kan en chef vara både en formell och informell ledare som de anställda vill lyssna på i praktiken? Genom att skapa en bra laganda på arbetsplatsen med en bra ledarstil, så kan företaget ta tillvara på medarbetarnas kompetens och samtidigt kunna presentera bra nyckeltal som företagets ledning lyssnar på. Kontakta Krama Mig för att få en kostnadsfri offert om en föreläsning om ett humant ledarskap.
 • Vill du genomföra en studiecirkel tillsammans med dina vänner?
  Behöver ni en föreläsare till ett seminarium hos er arbetsplats? Krama Mig hjälper gärna till att organisera och genomföra olika arrangemang och event med underhållare, föreläsare och konferencier, tveka inte att ta kontakt för vidare samtal!

Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

 • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter