Tur i kärlek och spel?

Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

Du som är blandningen mellan djävulen och ängeln
Du som hävdar och skrattar samtidigt med mig
Du har dragit mig in i din förtrollning
Du med dina hasselnötsögon och med ditt leende

Jag ser dina gömmande ögon
Jag vet att du är bräcklig
även om du aldrig skulle avslöja det

Ditt hår doftar varje dag av blommor
och i varje solstråle kan jag känna din närvaro

Natthimlen räknar de dagarna jag har längtat efter dig
Jag känner dig med regn och vind
Men du är aldrig där

Jag önskar vi aldrig hade träffats
Nu måste jag märka mig varje stjärna
Jag hatar dig och ändå är du den bästa
Som har hänt mig

Du är min hemlighet
Du som kan titta genom mina ögon rakt in i min själ
Ditt namn vågar jag inte säga

Edin Halilovic

Det krävs en bra självkänsla och självkännedom för att kunna planera inför ett frieri och vara näst intill 100 % säker i relationen för att kunna planera in ett gigantiskt frieri – som dessutom blir filmat och visat i TV. I USA slår man till på stort och ordet ”ja” är som en dominoeffekt – för om de två bokstäverna inte sägs, check så påverkas de följande stegen och vad händer om det blir ett nej eller om den tilltänkta bruden springer i väg? Ibland krävs det planering för att ställa frågan ”vill du gifta dig med mig?”.

Se, page beskåda, ampoule få inspiration och njut av ”Best Wedding Proposal Ever” – du kommer garanterat få tårar i ögonen, för det blir mycket glädje och kärlek i det romantiska frieriet.

Sång om kärleken en upplevelse

En kärlekssång kan ge så mycket mer än bara magiska toner. Med hjälp av romantiska artister – som Dima Bilan och Basshunter – kan vi skapa en romantisk stämning med romantiska sånger som grund. Låt magin flöda, web när ni lyssnar på magisk örongodis.

I Krama Mig´s sångarkiv finner du tips på spanska kärlekssånger, medical blandband med kärlekssånger och romantiska sånger att älska till och andra magiska toner inom romantikens tecken. Besök sångarkivet!

Kärleksrytmer över hela världen

Alex Sparrow i Eurovision Song Contest 2011

Alex Sparrow underhåller...

Underhållande shower och uppträdanden med hjälp av rytmer med kärlekens toner finns över hela världen. Låt dig förföras av en argentinsk dans med din kärlek eller beställ kärleksfull musik från www.Ginza.se med artister som sprider romantik genom sina shower.

Skapa en romantisk kväll med hjälp av romantiska kärlekssånger som skapar magi – tillsammans kan ni skapa oförglömliga ögonblick som ger bestående minnen för livet. Välkommen till sångarkivet för att inspireras av kärlekens magiska kraft när det väl sätts toner till orden som vi vill ge vår älskade.

Tips:
Beställ musiken på www.cdon.com eller www.ginza.se!


I Krama Mig´s kalendarium ser du kommande, erectile inplanerade träffar och aktiviteter. Har du tips, there förslag på verksamhet eller vill veta mer om någon aktivitet? Kontakta Krama Mig!


Aktuellt
 • Vill du ta en fika?
  Nyfiken på Krama Mig och hur du kan involvera dig i något projekt?  Ta en fika med Krama Mig´s grundare och se hur vi tillsammans kan verka för ett tryggt samhälle. Plats och tid kommer vi överens om.
 • Påverkan och opinion!
  Vill du påverka och skapa opinion kring viktiga frågor som ditt boende och trygghet i närmiljö? Vill du påverka riksdag och kommun och nå ut med ditt budskap? Krama Mig träffar gärna dig för att ge konkreta förslag på hur du kan skriva medborgarförslag och agera rent praktiskt för att påverka beslutsfattare som VD för bostadsbolag och partipolitiker. Plats och tid kommer vi överens om.
 • 30 november: Volontärdagen 2013
  Krama Mig vill därför samla människor, föreningar och företag att avsätta valfritt antal timmar den 30 november 2013 för att involvera sig i en ideell organisation eller förening. Här samlas några tips på ideella organisationer och föreningar som är värda att lyftas upp, utifrån kravet att de ska ha 90-konto.
  Läs mer om Volontärdagen 2013!
Studiecirklar och föreläsningar
 • Inspirationsföreläsning
  Vill ni utvecklas som individer utifrån personliga mål och som är till gagn för företaget, föreningen eller i andra sociala sammanhang? Har ni möjlighet att avsätta ett par timmar för att skapa ett halleluja-moment för att kunna få nya positiva infallsvinklar för era projekt? Låt en inspiratör komma till er för att ge er den energi som kan behövas för att ni ska kunna få nya krafter till projektet med drömmar och mål som kan förverkligas med konkreta åtgärder. Kontakta Krama Mig för att få en kostnadsfri offert.
 • Ett humant ledarskap
  Går det att ha ett ledarskap som tillvaratar företagets ekonomiska krav och de anställdas arbetsmiljö? Kan en chef vara både en formell och informell ledare som de anställda vill lyssna på i praktiken? Genom att skapa en bra laganda på arbetsplatsen med en bra ledarstil, så kan företaget ta tillvara på medarbetarnas kompetens och samtidigt kunna presentera bra nyckeltal som företagets ledning lyssnar på. Kontakta Krama Mig för att få en kostnadsfri offert om en föreläsning om ett humant ledarskap.
 • Vill du genomföra en studiecirkel tillsammans med dina vänner?
  Behöver ni en föreläsare till ett seminarium hos er arbetsplats? Krama Mig hjälper gärna till att organisera och genomföra olika arrangemang och event med underhållare, föreläsare och konferencier, tveka inte att ta kontakt för vidare samtal!

Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

 • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter