Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Att inse att den partner du lever med är otrogen är inte roligt och det finns då två vägar att välja mellan – stanna kvar och skapa en ny grund för relationen eller  gå skilda vägar…

Sofie ställer frågan:

”Jag har en pojkvän sen ett tag tillbaka, thumb treat som jag bor tillsammans med. Under en helg i somras var jag hemma hos mamma, purchase doctor men jag tänkte att jag skulle överraska min pojkvän med att komma hem något tidigare. När jag kommer hem igen, see ser jag att han har en annan tjej i sängen – i vår säng.

Vi har pratat med varandra om händelsen och det enda han har till sitt försvar är att han var full och dum. Det är ju inte en ursäkt för han ska ju fortfarande kunna vara kapabel nog till att veta att han har en flickvän, eller hur? För mig känns det absolut inte okej att leva i polygami och jag känner mig sårad, med hånskratt till svar. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga till honom mer, för jag har sagt det jag kunnat säga till honom. Det känns inte som en riktig dialog, eftersom han inte har några svar på mina frågor.

Jag älskar honom så mycket så jag vill inte låta honom gå ifrån mig och han säger att jag kan lita på honom, men kan jag verkligen det efter detta. Jag gav honom trots allt en ny chans, men hur ska jag någonsin kunna lita på honom igen? Är det fel av mig att ge honom en ny chans?”

Krama Mig svarar:

Sund relation

I en sund relation finns kärlek, fysisk kontakt och förtroende...

I en relation är det viktigt att kunna ha förtroende för varandra och kunna ha en öppen dialog med varandra. Det är aldrig roligt att inte få se att en partner väljer att ”komplettera” med en tredje person i en relation som inte ni har kommit överens om i er relation.

Du säger att du älskar honom så mycket att du inte vill låta honom gå ifrån dig och att du gett honom en ny chans. Du ställer dig, direkt och indirekt, frågor om hur ni kan bygga upp ert förtroende för varandra efter hans otrohet. I en relation gäller det att lita på varandra, där en konstruktiv dialog finns och det är bara du som vet svaret om det går att bygga upp detta och om det var rätt att ge honom en ny chans. Känns det att ni kommer varandra närmare och kan skapa en fördjupad relation, får du se händelsen som en ”ljuspunkt” att ni kommit varandra närmare. //Lycka till och kramar från Krama Mig

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-12 klockan 16:52. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter