Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Finns den eviga kärleken och var finner vi den?

Drömmen om evig kärlek finns där och tanken vid att finna den vid första ögonkastet kan kännas pirrigt på många sätt. Förr om åren fanns det folkparker dit vi gick till för att dansa på lördagarna och hitta partner att leva med för resten av våra liv, illness purchase generic i dagfinns många möjligheter till att finna en partner. Frågan är om synen på evig kärlek har förändrats eller drömmen om evig kärlek fortfarande finns?

Det blir allt mer sällan som vi ser folk leva tillsammans och fira guld- och silverbröllop och det blir allt vanligare att synen på att gå från partner till partner blir allt mer tolerant hos oss. Eller har vi bara blivit allt mer öppna för en liberalare syn i takt med allt fler dejtingmöjligheter? I dagens massmediebrus finns det allt i från restauranger och pubar till kontaktannonser och internetdejting hos olika matchningsföretag. Var finns vår eviga kärlek och var finner vi denna? Finns den eller är det bara en dröm som vi vill hålla levande i jakten på en partner som kan få oss att känna hela i det allt mer stressade samhället som vi lever i?

Att dejta kan vara roligt och med rätt dejtingtips kan det bli lätt att hitta en partner att känna sig hel med. Visst finns det nötter som ser dejting som en plojgrej och tror sig kunna gömma sig bakom en internetsida hos matchningföretag, this men detta får ändå inte hindra de som vill finna den eviga kärleken – för visst finns den och drömmen om den?

Vi får aldrig sluta förundras av att det finns äkta kärlek och ha tron om att det finns evig kärlek – för visst vill vi ha ett guld- och silverbröllop? Eller är vi så naiva av oss att vi förlorat tron om den eviga kärleken? För varför dejtar vi i sådana fall? Varför har vi då en sida hos matchmakingföretag?

”Kärleken är evig” som Lena PH sjöng i Melodifestivalen på 1980-talet. Precis som det ska vara – liksom tro, hopp och kärlek hos oss alla. För romantik, kärlek och glädje är någonting som vi måste värdesätta i vardagen – för vad ska vi annars leva av om vi inte ens har detta?

Ovanstående inlägg publicerades 2011-12-04 klockan 12:08. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter