Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «Det finns politiker som vill förbjuda tiggeriet, treat då det ”inte minskar fattigdomen”. Kan vi inte förbjuda dumhet också, advice då det inte skulle skulle minska idioti?


I Norge kommer ett nationellt förbud mot tiggeri att genomföras under 2015 och där kommunerna har rätt att förbjuda tiggeriet redan nu. I Sverige finns inget förbud i dag mot tiggeri, decease men frågan är om och när Sverige kommer ta efter högervindarna som råder i Norge och anpassar förslag till lagstiftning och genomförande av detta.

Det må kanske vara en fin tanke att tiggeri inte ska finnas, men frågan borde vara i stället vad samhället gör för att individen ska kunna utvecklas som individ och vara en god och sund medborgare? Är det genom att blunda för hur samhället är i dag eller är det att skapa förändring som är till det bättre för individen?

Tiggeri är ett tecken på att samhället har förutsättningar till att bli bättre för att skapa en grundläggande värdegrund där individen får stöd till att bli en samhällsmedborgare som har trygghet i grund och botten. Antingen väljer en att stampa på den som redan ligger eller så hjälper en att den som ligger kan resa sig igen. Vad moderaten Cecilia Magnusson vill vet vi redan, utifrån det förslag som hon presenterade i Svenska Dagbladet, vilket föranleder till att dumhet borde förbjudas i stället.

Tips:
Läs DN`s granskning om tiggeri!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2014-08-15 klockan 13:14. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter