Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Dessa ord fick jag bokstavligen slagna i mig med en kökshandduk på benet av en skämtsam arbetskamrat. Detta inträffade när jag sagt att jag och min man hade bestämt oss för att skjuta upp en ”dejt” med varandra pga något annat som kom emellan. Det gjorde inte ont att bli slagen med en kökshandduk – inte för att jag uppmuntrar andra att göra samma sak, men det fick faktiskt mer tyngd till orden, inser jag nu efteråt, och de fastnade bra.


I en blomsterrabatt vet du
hur fort ogräs dyker upp, du måste hela tiden ansa och vårda den för att den ska hålla sig fin, detsamma gäller ett förhållande.


Kärlek måste underhållas, vårdas och uppmuntras.
Man kan inte gå runt och tro att kärleken bara skall finnas där, bara för att den en gång har gjort det. Gör er fina för varandra ibland, boka in en tid i kalendern bara för er, och prioritera det som ni skulle med ett viktigt möte med chefen. Det behöver inte vara fina middagar ute på dyr restaurang, det viktiga är att det bara är ni två. Lämna mobiltelefonerna och alla måsten hemma, och bara vara.

 

// Karolina Karlsson Creech

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-03-04 klockan 10:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter