Flygvaruhuset

Att dejta är något som är roligt, samtidigt som det kan vara lite pirrigt när du står där och väntar på din dejt vid er mötesplats. Här får du tips på dejting; komplimanger, tankar och idéer för er träff och hur ni kan vårda er dejt i positiv och sund anda.

Tid för dejting

Få tid för dejting – för att finna en sund relation i vardagen!


Det finns olika sätt att träffa kärleken
och ha någon kramgod person att dela sin lycka och vardag med. En del finner sin kärlek på en dejtingsajt (eller nätdejting som det ofta kallas för), andra finner kärleken på krogen och en del finner en kärlek via gemensamma vänner. Vad som fungerar för dig, vet du förhoppningsvis och med våra dejtingtips kan du skapa en bra grund för att kunna dejta framgångsrikt.


Här får du tips på dejting för de fem första dejterna;
den första dejten, den andra dejten, den tredje dejten, den fjärde dejten och den femte dejten!


    Senast publicerat om dejting:


Framgångsrik dejting

Dima Bilan har förförisk blick
En framgångsrik dejting
blir det när du når de mål som du har med dejten. Vissa har målet att få en varaktig relation och finna någon att dela sin vardag med, andra vill dejta och ha tillfälliga förbindelser – oavsett vad dina mål med dejtingen är, är det viktigt att du dejtar med human inställning och att ni värnar om er själva och om varandra.


Att ha fjärilar i magen
är bra att ha, då det visar på att din träff betyder något och att din kontakt med andra människor är värdefull. Lycka till med din dejting!
Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter